Damp

Har:
varit i stugan
försökt laga ett staket och skitit i det då vädret jävlades
druckit gratis juice (vägrar i sten stava det ordet "jos". jävla latungar
glömt att göra punkter när jag skrivit lista i punktform
Ringt till storebror i USA trots att det inte var söndag. Han blev glad och läste på sin flygbiljett som han har köpt hem att han kommer den 18 juli. Herrejävlar. Ofattbart...jag tror inte på det och förhåller mig skeptisk. Han kommer att banga. Han erkände att han kommer att vara deppig då han kommer hem.

Nu ids jag inte skriva mer. Har shit att göra...typ baka å se film.
Höres!

Bögporr

HA! Nu trodde ni att jag skulle skriva en massa snusk här. Men icket. det blir regelrätt svammel istället i vanlig ordning. Annars blir trogna läsare förvirrade och tror att någon ond härskare (typ över Porlugal) tagit över min dator och skriver i mitt ställe...men det är bara jag.
Jag tror, om jag inte har fel, att det var värmerekord i Umeå idag. Nån talade om 27 grader å sånt. I would not know för jag var inne idag. Tyckte det var lite stökigt i hemmet. Tvingade kompis att diska och dammsög under tiden. Tvingade är egentligen fel ord men nu är det redan skrivet och sudda är ju överjobbigt. Man ska inte vara självcencurerande heller. Efter jag jobbat det här natt-passet har jag bara två kvar och sen är det fan i min låda semester.
Jag ska nog måla om i mitt sovrum imorgon. Det känns så nämligen. Just nu är det blommor och ränder och alla sköns bråte uppåt väggarna. Jag har bara pratat om att måla i ungefär ett år så det börjar bli dags nu. Vilken färg undrar ni? Tja..nått som heter konstigt såsom Nougat eller oliv eller storm eller ljung eller annat. Int i fan kan man måla brunt, blått, eller lila. Nähädå!
Först ska jag ut till stugan och fira ett stycke far som hunnit bli 59 år igår....förrgår?...denna vecka. Han ska få tre böcker som jag redan läst. Hähä. Jag är en bra och snäll dotter. Givmild även.
Sen efter jag målat en tjusig färg på väggen (och även lite på taket och jag känner mig själv rätt) så ska jag börna iväg och hälsa på min vovve. Han ska tydligen se fin ut nu hur fan det nu gick till. Kennelägaren vill låna honom och ställa ut honom. Sånt skit pysslar inte jag med för det är helt jävla sanslöst, men hon får låna byrackaren om hon känner för det. Om inte annat får Putin träffa andra krabater och nosa dem i aschlet.
Ja vaffan...svammel. Var det mer jag skulle rapportera? Jag kan inte bidra med några visdomsord idag för allt jag läser har med porr att göra. hahah...läs boken "Porr" till exempel. porrporrporrrrr och bögporr.
Spårar det ur tycker du? Det har du rätt i och vann därmed ingenting. Satan. Skjut mig.


RSS 2.0