fet

Mina arbetskamrater har så feta ben att de sänker alltid skrivbordsstolen när de sitter vid datorn och petar. Sen när jag kommer som är lika reslig som en nykapad stubbe måste jag alltid höja..Dessutom har jag slanka fina ben. PAX! Jag har inte bloggat på tiotusentals år och nu lovade jag Mats att skriva vad som hänt och inte hänt i mitt liv. Sweden Rock Festival är något som INTE händer. Allt som har kunnat skita sig har också gjort det. Men jag deppar inte. Synd bara att inte få träffa snyggniklas. Men han har ju lovat att komma upp till norrland och hälsa på och fota ändå. Jag ska visa upp honom för alla för han är skojig och pratar sån där grov jävla rejäl skånska som inte jag kan ta på allvar. Hans tjej heter Malin och han uttalar alltså det Mauleijn....rent fonetiskt. Inte så vackert.

För två dagar sedan plingade det på dörren vid en tidpunkt som det aldrig brukar plinga så jag blev skeptisk. i titt-hålet ser jag två kostymklädda killar. Jag blir ju skitglad och tror att de ska besludla mig, men de ville prata om nån bibel-liknande skitbok som handlar om Gud, Jesus kristus och några till. Han var såååååå söt. Jag trodde hans huvud skulle explodera av nervositet. Han stammade fram lite otydligt att han ville prata om boken då. Han har nog fått lära sig att han ska prata snabbt så jag inte har någon chans att klämma in ett "nejtack". Men det fick jag in. Både det och ett skratt för att hanv ar så söt. Jag ville adoptera honom och bjuda på te tills han lugnat ner sig. Men han drog.

De senaste dagarna har även gått i bilreparationens tecken. Lill-pärlan har vägrat att funka. En polare som är lika jävla uttråkad som mig om dagarna har hjälpt mig mer än nödvändigt med att laga den. Först var det batteriet. Inte särskilt svårt att byta. Sen hittade han ett stoooort jävla rosthål på min ljuddämpare. Han pillade loss den och så köpte jag nya delar åsså svetsade han ihop en ny åt mig. idag pillade vi fast den..eller HAN. Jag bäddade ut fint under bilen där han skulle ligga och svära åsså satt jag bredvid och frågade om han ville ha hammaren eller nått. Sen tänkte jag att om jag besiktigar den på momangen har jag ju ett fordon som kan ta mig till diverse ställen. Men skitjävla bilprovningen hade stängt drop inen idag och imorgon så det blir inget. Jag kör jävlar olagligt istället. Åsså låtsas jag att jag är på väg till en bilmekaniker om jag blir stoppad. Hur i fan ska de veta det?!? Mouahaha!! Alla om vill åka räcker upp en hand NU!!
Hm...ja..det var nog inget mer..förutom att John (aka SL) ringde och frågade hur trevligt det är på Tomtebo. Omåttligt trevligt var mitt svar. Han flyttar dit i november..eller september. (månaden slutade på -er i alla fall).

Så. Nu ids jag tamejsatan inget mer. So long fuckers!

men hej du

Men satan vilken helg. Exakt allt har hänt. Alla jag känner har jag träffat och sånt. Fest både fredag och lördag. Såg för precis några sekunder sedan bilderna från tjejfesten på lördagen. hahaha...vi var visst fulla. Ju senare kvällen blev destor närmare kom kameralinsen. Rakt in i kinden.
Jag tror jag ska analysera the painted veil tills den 25. Den kändes intressant att titta på lite närmare faktiskt. Sen har jag gått med i ett nytt community med enorma potential. som vanligt när något känns spännande så sjunker jag ner en smula i mig själv och känner efter ordentligt. Jag är inte blyg...jag bara drar ut på känslan. För er som är nyfikna heter den darkside. Jag rekomenderar men vägrar att säga här vad mitt alias är där. weehehe.
Åh..jag borde plugga. Ser fram emot att se Kinsey.
ÅH!! Jag höll för i fan på att glömma berätta om min dag idag. Vaknade typ 8 och var igång på momangen. Men det regnade så jag fick hålla mig inomhus. Synd för jag ville gå runt sjön i rasande fart. Aja..imorgon kanske. Istället tog jag tag i saker som borde göras. Typ snöra bort 35483653 tomma kartonger som stod på vinden. Passade på att slänga en jävla massa rat också. Jag hittade en påse med trasiga sladdar i på vinden. Helt sjukt. Det enda de passar som är att knyta fast någon...hmm....intreresting. Fan...när jag skriver låter det futtigt..men jag höll på i timmar fan.....oh well. Jag får vara nöjd med mig själv ändå.
Sen fick jag köra bil. LOVE IT!!! Nu slappa på jobbet.
Imorgon? Det får jag se.

Blodbad

Igår ska de ut min cysta ur mit huvud. Jag var grymt nervös innan och visste inte om jag skulle svimma eller kräkas först. Men jag beslutade mig för att motarbeta båda två. Läkaren Larsson var bland det häftigaste jag pratat med. Han lovade att han slipat knivarna åt mig. Sen när han skulle sticka kanylen i huvudet på mig sa han" ja..nu kommer det att göra ont och det kan inte jag göra något åt". Och ont gjorde det. Sen var det bedövat. Först tyckte han att jag kunde sitta upp när han skar, men det började blöda som satan så jag fick lägga ikull mig. De skar och jag blundade. På 25 minuter var allt över. Tre stygt rikare och en knöl mindre. Jag fick kika på den och den var vit och rund. Men vad var det jag skulle skriva om som hänt idag? Jag kommer fan inte ihåg. Det ingreppet skulle ju bara vara en parentes.....nä....på allvar...jag kommer inte ihåg. Efter en helg fylld med alkohol kanske det klarnar.

Ha det bra....ungefär så bra som ni vill ha det....och förtjänar. Inte mer, inte mindre.


bang bang you´re dead

Det brukar heta att barn kan vara grymma. Det är svårt att vara barn/ungdom och veta vilken väg du bör välja och varför. Meningen med allt är....? Det finns inte en enda chans i hela mitt liv att jag skulle vilja gå tillbaka i tiden till då jag var 15. Går man igenom hela puberteten och ska sen kalla sig vuxen är allt i mina ögon ännu värre. Hur vi beter oss mot varandra är ofta motbjudande. Mobbing förekommer på skolor varje dag. Barn blir inlåsta i skåp, nedstoppade i soptunnor, duschade och annat mot sin vilja.

I vuxenvärlden sker det mer sofistikerat. Vad är den vanligaste vuxenmobbingen? "Vi är redan ett gäng och det finns inte plats för dig här". Vi är så mån om att kategorisera oss själva och skynda oss in i ett fack för att sedan stänga dörren rejält. I den här gruppen har jag fått en identitet. Ju fler som kommer in desto större chans är att jag blir mindre speciell och jag kan inte bara låta det hända. Självklart låtsas vi att alla är välkomna för det är "så man gör" men egentligen är det bara bullshit. Ingen är välkommen. Det här gängen finns av en anledning och vi är fan viktiga. Fuck the rest. Vi sitter och klappar varandra på huvudet och intalar varandra att vi är viktiga och spelar störst roll i hela världen. Alla potentiella hot likvideras. Se för fan till att vi fort skaffar ett särskilt vokabulär och jargong så fler känner sig lagom ovälkomna för här får de minsann inte plats. Få bort dom!!!!!!!
Tillhör jag dem som leker på det sättet? Som mobbas? Har jag fått någon att känna så, mer eller mindre uppenbart?

Det är så lätt att hata. Det kommer så smidigt. Älska är jobbigare. Då är man vek. Vuxna är äckliga opålitliga lögnare. Jag är vuxen också och allt jag kan göra är att be om ursäkt.

Varför känner jag, efter en sån här text, att jag måste avsluta med något klämkäckt eller avväpnande? Efter att ha läst igenom det jag producerat ett antal gånger bestämde jag mig för att låta bli för det känns som att jag ursäktar min text. Förlåt mina starka ord. Tänk om någon tar illa vid sig? Som att jag måste förklara för någon.
Rakt ut från hjärtat splattade det ner galla. Enjoy!!

...

Jag befinner mig på ett stort köpcentra. Jag har kört/skjutsat dit. Vi handlar. Jag har en egen vagn men de har en tillsammans och de tar oändligt lång tid på sig mellan hyllorna . De vill bli av med mig. De går långsamt och inte med mig. Jag går själv.
Då brinner jag av. Får vredesutbrott och slänger det jag inhandlat på golvet och ska springa därifrån. Då kommer jag på att jag måste ju skjutsa tillbaka. Dessutom vill jag gärna ha de varor som jag hade plockat på mig. Vid kassan visar det sig att det är smink i mängder jag skaffat. Kassören måste dessutom sätta en kladdig stämpel på varje produkt.

Mosig i hjärnan av den drömmen och otroligt ivrig av nyfunnen litteratur vid namn" De tio dummaste misstagen klyftiga människor gör och hur man unviker dem" Jag är allt där i förutom den som tror på sin egen PR. "Jag borde veta bättre, tankeläsning, tar allt personligt, jag tror på mina kritiker, jämförelsenoja, tänk om...," Inte konstigt att det blir fel ibland. Boken har inte 100% rätt och jag håller inte med. Men en del praktiska verktyg känns det som att den tillhandahåller. Det känns upplyftande.

Jag är glad för Krilles skull också som satte försäljningsrekord igår vid majbrasan på universitetsområdet. Nästa år skulle jag vara med och därmed skulle de sälja ännu mer. Två otroligt eggade pojkar ringde vid halv ett och ville berätta detta. De bjuder på lunch idag för att fira. Det passar mig perfekt för mat var det ett tag sen jag åt. Jag borde.....nä inte det bordet...jag ska äta bättre. Jag vill inte äta dåligt. Jag säger att jag glömmer bort att äta, men varför är jag inte hungrig? Rent biologiskt är det är omöjlighet. Det är först när jag känner mig svimfärdig som jag kommer på att stoppa något i munnen...förutom frukost. Det måste jag ha annars får jag ont. Vad värre är att jag inte ser det som något jätteproblem just nu och har aldrig gjort det heller. Det är inte sunt Emma. Det är inte heller att jag vill plåga mig själv för jag tycker att jag förtjänar det för det gör jag inte. Jag vet helt enkelt inte. Vet du?

RSS 2.0