You have entered the cranial vistas of psychogenesis
Till efterrätt blir det skumtomtar (som fortfarande får vara kvar) och knark så folk håller sig lugna och glada.
Ahh..det skulle vara ett bra julbord. På mitt julbord finns det även havrekex. Det är en fin tradition som vi känner för i min familj. En gång bakade jag dem och satan vad det luktade. Hjorthornssalt är vidrigt. Alltså..är det hjortens horn som vi kapat av och malt ner? På allvar?!?! Det hoppas jag i alla fall.
Nu ska jag ut och gå för det regnar ute. Jag ska gå genom skogen och lyssna på skräckmusik och bli rädd. Sist jag gjorde det fick jag en kvasipsykos när jag gick över en träbro. Det kändes precis som att en stor satans hund kom kutande bakom mig för bron vibrerade. När jag kollade bakom mig var det givetvis helt jävla tomt. Jag blev så rädd att det gjorde ont i kroppen. Så najs!
Hädare! Must är gott! HÄDARE! ;)
Mr Jim: Men jag har inte sagt något om att det skulle vara äckligt ..bara det att det smakar som påskmust. Antingen julmust eller påskmust måste skaffa ett eget koncept och sluta plagiera varandra. Japps! Kanske någon för börja köra med en touch av lime.
Revbensspjäll på julafton??? I nordmaling kommer man visst undan med vilket barbariskt beteende som helst. Instämmer med föregående talare: HÄDARE!
Från wikipedia:
Hjorthornssalt är ett handelsnamn på en blandning av främst ammoniumvätekarbonat /.../Hjorthornssalt framställdes förr genom upphettning av horn och klövar från bland annat hjortar därav namnet.
John: Men vad i fan. Det fanns ju kött som satt fast på ben även på julbordet här i stan som jag var på. Det är inte bara i byn i käkar det. Hmm...ja fan..i så fall är det gött med klövar i kexen.