änna då va

Så säger man jämt i Göteborg...även om man är från Helsingborg tydligen. Japp..lillsamen befinner sig i en stor stad där alla pratar antingen lite eller mycket konstigt. Dialekt eller utrikiska. Jag har ordentligt roligt även om jag inte gör så mycket om dagarna. Polaren jag bor hos cyklar iväg vid 06.45 på mornarna för att laga plåt på trasiga bilar. Själv trynar jag vidare några timmar till och går sedan runt och suger puck. Tro nu inte att det är något negativt för det är det inte. Jag har en underbar semester för här är det verkligen avslappning som gäller. Jag brukar diska eller kika på ödlan i några timmar....öhh..såatteh. Jag lirar även en satans massa guitar hero. Förra veckan irrade jag ner till gbg centrum helt själv och det gick fan bra. Men alltså...hur varmt kan det bli i landet Sverige egentligen? Det är helt otroligt varmt och jag tror inte jag varit med om dess like förut. Har jag det så har jag befunnit mig i stugan och därmed nära havet så det har gått att blöta ner sig varannan sekund. Polaren har inte ens en riktig balkong. Trots att alla fönster är öppna så kommer det inte ens en tillstymelse till fläkt genom lyan. Allt kokar. Vi har haft några planer men så fort det innebär att gå utanför dörren så tar det fan emot. Yuck!
Well..i helgen var jag och kikade på ett band vid namn Iron Maiden. Goddamnit. Jag kom nästan i trosan. Mitt intresse har varit en aning svalt då jag inte direkt spelar deras musik på fester och så men satan i gatan vilken show. Det hände pryttlar och saker överallt. Ljusriggen gungade till ljudet av ett spökskepp, det kom in en lång äcklig gubbe med pistol..vad heter han Eddie? det sprutades eld och exploderade fyrverkerier. På planen framför stog jag med ståpäls. Herrejävlar. Efter konserten var det mååååååånga männiksor på stan. Jag hörde att det var 57 000 på arenan och såg showen. Kan det stämma? I alla fall var alla hungriga och törstiga efteråt. Det var liksom kö in på 7-eleven. Snajsigt. Vi hade återigen stora planer på att dricka öl och ha det asbra. Men fötterna ömmade och det var varmt och för mycket folk så vi drog hem istället. Sova sig lite.
En annan dag var jag inne i ett köpcentra och gick vilse. Det var lite spännande.
Nu är i alla fall biljetten hemåt bokad och betald. På torsdag morgon återser jag det norrländska hemmet och jag ska fan i mig toknjuta av den berömda kylan i min lägenhet. Tydligen får man inte säga hårdbröd, ostkrokar ellertjocksockar här...för då fnissar folk.
såja. Nu vet folk.

RSS 2.0