well

Drömde om pappa igen. Vi skulle tömma stugan i fjällen och vi jobbade som blådårar för att hinna för när vi tömt färdigt skulle vi elda upp den. Jag står på huk och tittar i en låda längst ner i en lådhutsch. Då står han bredvid mig helt plötsligt. Jag säger åt honom att jag trodde han var borta men han svarar inte. Han tittar bara på mig...men det skumma var att han inte hade något ansikte. Sedan blev det bråttom igen för jag skulle skynda mig från vårt hus vi bott i en gång och iväg till en lägenhet för att hjälpa någon. Men det är oväder. På sidan om mig är det fyra tromber. En korsar plötsligt framför mig och får tre bilar att kollidera. I en liten röd bil börjar en kille att skaka frenetiskt så som spöken går ibland i skräckfilmer. Sen står en vän framför mig och har högläsning från ett brev jag fått där de säger att det inte blir något köp eller någotn försäljning av lägenheter. Jag är inte godkänd någonstans.
Vaknade och grät. Hur kan man göra annat?

Ja lappjäveln åkte upp igår. Jag har naturligtvis inte signerat den eftersom det är en våldsam idiot jag har att göra med. Några reaktioner har jag inte hört ännu och det kanske är positivt.

nu får det vara nog

Mina jävla grannar ( den manliga i paret) skriker som en satans blådåre med jämna mellanrum. När jag har hört dom (och andra som varit här, för de går fan inte att missa) så har vi funderat lite på vad man ska göra. Tänkbara scenarion är 1: han dänger henne för han är en kuklös dumjävel som förtjänar att kasteras och sedan dödas. 2: de bara bråkar så. Hon retar honom med lägre röst som vi inte hör och han skriker tillbaka. 3: de bara är så och har sedan jävligt bra make-up sex efter alla känslor svallat färdigt. Nu råkar jag tro mest på nummer ett och är jävligt less på att han ska gå an som den idiot han verkar vara. Även om det skulle vara hon som "retas" så skiter jag fullständigt i det. Han ska fan inte vråla. Så nu åker den lapp jag pratat om med en vän om upp. En varning om att vi är många som hör dem och att vi är trötta på skriket. Slutar de inte så kommer det att ringas till polisen. Allt för att få det där satans aset att hålla käften. TRÖTT!!!!! Man ska vara snäll annars dödar jag dom omedelbart. Morrar!! Fan..jag är upprörd.
Måste spela jävligt arg musik nu.....svinsatans högt. Goddamnit!

putsar glorian

Fick världens bästa komplimang av storebror i helgen. Han sa att det var skönt då jag var hemma i byn och umgicks för då kändes allt mindre trasigt. Jag håller med...alltså...det känns mindre trasigt nu. Allt börjar ligga bakom en..eller snarare att vi börjat anpassa oss till förändringar. I helgen kom det förbi en väninna till mamma och hennes besök var värdefullt för oss. För fyra år sedan..tror jag så blev hon också änka för hennes man skjöt sig själv. Jag är inte säker på anledningarna och så men faktum kvarstår. Chock och sorg och allt som hör till.Hon har nu med sina fyra år fått ett bredare perspektiv än vad vi har nu och kunde hjälpa oss massor. Till exempel med att vara vaksam med vad våra kroppar försöker säga oss. Fysisk smärta har ju ibland grunden i psykisk ohälsa. Måste vara noga med att äta mat varje dag och sova på bra tider. Det låter logiskt, men jag lovar att logik inte har ett endaste dugg med sorg att göra. Sorg är reaktion utan eftertake. Som mina ständiga tillbakagångar. Jag tror att jag klarar det tämligen bra bara för att inte palla alls dagen efter. En vän som är värd guld sa att jag måste räkna med två år minst innan det lindras. Aja...det var i alla fall mycket prat om sorgearbete. Det hände även roliga saker. Lira guitar hero med kusinerna (några av dem i alla fall) alla som skaffat respektive lyser med sin frånvaro. Lägenheten är snart utstädad också. Vi röjde som galningar idag. Bakom spis och sådant äckelpäckel. På tal om äckelpäckel så bor det ett sådant i mammas trappuppgång. Någon galen satans marokan som dänger kvinnor och är full jämt. Han brukar knacka på och vill låna telefonen (det är så det börjar säger de som bott där förut) och släpper man inte honom så "blir man aldrig av med honom". Så i helgen försökte jag sätta upp en mental mur som han inte ska våga sig innanför. Storebror hänger ju där ofta och jag hoppas det får aset att känna sig osäker. Börjar han bli jävlig så ringer vi hyresvärden bara. Poof! Borta! Fest hos storebror var också intressant för vovven följde med. Han var så duktig och jag fick känna mig stolt. Han har fått hård träning i helgen dels att gå i koppel och dels att inte skälla. Vi har även övat på att stå stilla på samma ställe när vi är ute. Den övningen är så jobbig att han börjar skallra. Ju hårdare jag är mot honom desto mer tillgivenhet visar han. Han har inte fått skälla i helgen heller. Han är ju smart och vet vad jag vill så det har inte varit några problem. Långa och sköna samtal med storebror också stod visst på agendan. Det är så skönt att vi tänker likadant för det är ovärderligt med så bra vänner. När man är svag så känner man sig ensammast men det behövs bara att man öppnar munnen så märker man att så inte är fallet. Jag lyckades klämma in fyra "man" i den meningen. Weehoo.
Slutligen har jag fått en massa coola hjälmar från morfar och en tavla med olika negerstammar. Skumt va? Den ska jag hänga på väggen i mitt nya hem. Nä..jobba lite nu.

Ond påsk!!

Japp. Så är den här igen. Högtiden då vi firar...öhh...hönan? Ägget?..och framför allt; vilket som kom först. Tanten har fan pyntat idag dessutom. Köpte fina Stockholmska fjädrar i Nynäshamn. Svarta, vita och lila. Metal som fan. Varför måste allt vara gult när vi firar påsk? Det är inte min favvofärg..men å andra sidan är ingen färg det egentligen. Dagens tema är (förutom påskhelvetet) min träningsvärk. Satte av för att träna bodycombat idag och gav min arma kropp en chock och använde muskler den inte visste den hade. Kunde knappt ta mig ur sängen i morse. Dels berodde det ju på en infektion/inflammation i min arm som bara jävlas. Det är säkert ALS så jag vägrar gå till en läkare. Vad riktigt är skillnaden mellan infektion och inflammation? Jag förväntar mig genast ett rappt och uttömmande svar. Idag kan kan knappt knappra på tangentbordet för då måste jag röra på ryggen ever so slightly. Men det är sköööönt. Hejja tanten. Hur ska det firas denna påsk då? Förmodligen blir det bärandes av massa katonger och backar. Ska jävlar i mig tömma det där jävla satans garaget i helgen OCH städa ur det och stänga dörren forever and ever. Ska även städa ur rum som går att stänga för att bli av med dem. Sen ska vi till stugan och grilla. Sköna stugan där pappa finns. Idag är en peppdag och nu ska jag ut och röra mig i solen medan den behagar skina. Sista ämnet är Emmans hjärndöda hjärna. Hittade varken mina skor eller min väska igår och börjar genast fundera vem som vart in och stulit av mig. Logik? Njaeh..inte mycket. Det tog väl kanske 15 minuters letande och lika lång tid av svordomsväsande innan jag kom på att de finns på annan adress. Ska hämtas imorgon. Såja lilla hjärnan. Häng med nu.

dessutom heter jag rocky Morten nu

Sådärjah. Flyttningshelg hemma i byn avklarad med bravur. Är vi färdiga? Nänäbox!! Inte på långa vägar. Det är så med små plotter. De innehar en mystisk talang att aldrig riktigt ta slut. De förökar  sig så fort jag vänt ryggen till och sängt dörren. Idag när jag och mamman var i förrådet och kollade på alla fina backar fulla med blomkrukor och hon försökte pracka på mig en och annan i diverse färger så märkte jag plötsligt att hunden var borta. Hähä. Han hade smitit den jäveln. Vi gick åt varsitt håll och hojtade. Vid en korsning ser jag en bil göra en vänstersväng och sedan stanna av helt. Jag fick genast misstankar och mycket riktigt. Plötsligt dundrar det fram en mycket blöt vovve där. Han pallnitar när han ser mig och jag kallar på honom. Fy satan vilken eggad hund. Jag har aldrig sett dess like. Jag har ingen aning om hur långt bort han varit och vilket ofog han hunnit ställa till med, men han ville sova när vi kom hem. Jag tycker hunden (liksom vi männiksor) gör ett jävla bra jobb när flocken hans flyger runt så som den gör. Två ställen..eller tre till och med och han är lugn som en filbunke. Det värsta är att så fort jag varit hemma i byn så kommer JAG hem med en kartong med saker. Jag måste ju också sålla i grejerna här innan det ska börjas kånka till nya adressen. Det får bli på tisdag känner jag. Alla skräpskåp ska få sig en omgång. Hur många handdukar behöver man? Mäklaren berättade idag att min nya lägenhet är tom och urstädad så att så fort bostadsrättsföreningen gett sitt godkännade så är den min att börja rya runt i. Vet ni vad vi ska göra? Måla om och dricka öl. Jag tar dit stereo, öl och målar attiraljer så kommer alla ni med ett glatt humör och arbetsvilja så blir allt perfekt. Dessutom bryr jag mig inte så hemskt mycket om det kommer lite färg i taket. Det är liksom mitt signum. Erkänn att ni blev lite peppade nu! Det är en bra aktivitet för alla som behöver rensa hjärnan lite. Anyway..innan dess ska det hinnas med en massa jobb och en mycket lovande fest på fredag. Jag skulle hemskt gärna vilja hinna träna också. Fast mina arma kropp känns redan som överkokt spaghetti efter måååånga katonger med saker. Idag hände jag upp 11 tallrikar på en vägg också..för det skulle bli fint. Borra med slagborr får mig att känna mig mäktig även om det mer är borren som borrar med mig.
Hmm...japp..det var allt jag kunde komma på. Nu ska jag spela för hög musik för mitt eget bästa och njuta av att vara hemma igen. Här där jag bor.

Dave Sunday

Min kakraktär i rollspelet som påbörjades idag. När slutmusiken ebbat ut  satt samtliga spelare med en flin på läpparna och kunde komma överens att det var GRYYYYYMT roligt. Lovade som själva satan. Trixet ligger i att inte sitta i mjuk soffa så att folk kan gosa ner sig. Det är pinnstolar som is the shit. Sen ska vi kanske börja använda...vahettere...fudgetärningar...alltså...inte tärningar gjorda av fudge även om det vore lite gott. Snarare ett regelsystem där man använder tärningar som heter fudge..eller..regelsystem som heter fugde för man använder en viss typ av tärningar eller något ditåt. Jag har alltid mest koll på vad jag skriver om. PAX!
Imorgon ska jag i alla fall upp bright and early för att träffa mäklare och köpare redan klockan 8. Weehoo. Sen plocka ner och ta adjö till de fina star wars tavorna som skall återlämnas till storebror. De var fina när de hängde här och vi har delat många bra stunder ihop men nu är det dags att göra slut. Nu vankas det film här och jag vägrar berätta vilken och sen ska jag fan sova.
Rokk onn!

Seemann

Min nya favoritlåt. Alla ska ladda hem.....köpa den omedelbart. Det är Apocalyptica som gjort den...eller så. Nu ska jag skriva om min underbara dag idag. För ovanlighetens skull är jag inte ironisk heller. Den har fan varit kanon. Speciellt slutet på den, men jag kommer dit så småningom.
Först upp och jobba på tok för tidigt, men morgonstund har guld i mund som det heter. Skönt ont i axlar efter simning igår också. Kände mig bara nyttig när jag väl vaknat på riktigt. Sen jobba jobba jobba. Fick höra om politiska ideologier så nu kan jag det också. Varför heter det egentligen höger och vänster. Jorå..det var från Frankrike tydligen då folk bråkade och tjafsade så de fick helt enkelt sitta på en viss sida i ett rum beroende på vad de tyckte...eller så sov jag och fattade helt fel. Orka bry sig. Sen drog vi iväg på ett ställe där det finns så mycket bra litteratur och jag plöjde så mycket jag bara hann. Sen fick jag sluta medan solen fortfarande sken utomhus så jag njöt en sväng. När jag skulle betala på bussen la jag fram mina slantar och bad om en vuxen. Då tittade chauffören på mig och gav tillbaka pengarna och sa att jag var så vacker att han bjöd på det. Snyggast är jag. PAX!!
Å nu raskt över till de bästa nyheterna. Min mäklare ringde när jag steg innanför dörren. Det har varit budgivning på min lägenhet idag och det har tydligen varit några som vägrat ge sig så priset trissades upp. Mäklaren was in aw. Han var helt jävla förbluffad. Jag har tur som fan. Så det är inflyttning här 1 maj. Det innebär att jag i lugn och ro kan måla om och fixa i min nya lägenhet innan jag ska kånka dit alla möbler. Weehoo!! Ja...det blir dubbel hyra en månad men med de där pänninga så går det bara bra. Jag är glad. Satan vad det bubblar  min lilla kropp. Jag har redan fått ett lånelöfte av en dum jävla tant på banken, men det slutgiltiga skall göras klart innan fredag. Sen på måndag skriver jag och köparna kontrakt med mäklaren. Herrejävlar i det. Mitt liv...jag är yr. Jag måste reflektera lite över det här och le som en dumjävel ett tag. Kram på er alla läsare.

Att skalla spädbarn

Roleplay comin´ringt up. Hoppas det blir på torsdag. Hoppas hoppas och hoppas. *kniper ihop ögonen och håller tummarna råhårt* Inspirationen ska vara från Deadwood. Tur att Jimpy trixat in några sådana avsnitt i min lilla dator. Jag tror min dator börjar bli sjuk och krasslig. Don´t die on me darling. Jag gör så gott jag kan och klickar på de rutor som kommer upp...nästan alla.
Å satan vad träningssugen jag blev nu. Rätt låtar på stereon och en gnutta pepp i kroppen. Det är inte svart idag. Jag känner mig uppåt. Jag ska genast fira med lite kaffe.
Nä...vaffan....nu blev jag sådär distraherad igen....fucken..men..ja..jag skriver mer...sen..åhh..en fågel.

RSS 2.0