penna som man kan sudda bort

Röjjig helg. Jag har visst festat tre kvällar på raken. Inte konstigt att det blev segt igår och jag inte riktigt kunde få igång någon hjärnverksamhet. Inte lätt att vara jag. Först blev det bananflugor och barnpassning (och en satans massa guitarhero för jag är besatt) sedan blev det gymnastik och fuldans och sedan blev det mest bara youtubande. Egentligen gillar jag inte när det körs igång på en fest för alla blir så passiva. Jag firade även min fasters ex som fyllde 50 år. Jag fick smörgåstårta som smakade död och förintelse för den var full i leverpastej och purjolök...PURJOLÖK!!! Är de dumma i hela huvudet? Nästan så att jag ska snöra ihop en egen och visa hur det ska gå till. Inte för att jag någonsin baket en sådan..eller vad heter det att man gör? Konstruerar kanske....för man bakar ju inte särskilt mycket då allt redan är färdigt och bara ska pryttlas ut i olika lager. Sedan blev det slutgiltigt adjö till stugan. Stängde av vatten och allt möjligt. Jag klippte även gräsmattan för första gången sedan jag gick i högstadiet. Det är mer än 10 år sedan. Det brukar vara storebrors jobb. Värmen är nästan helt avslagen men inte helt. Ett mycket vist beslut eftersom vi planerar att fira nyår där ute i skogen. Kan bli exakt hur mäktigt som helst och jag måste ge mig ut och köpa facklor. Säljer man fortfarande sådant eller var det mest på medeltiden? Jag kanske får bygga en. Hur svårt kan det vara?
Det var även roligt att träffa alla kusinerna (typ de som räknas i alla fall) några har ju föredragit att förbli främlingar hur mycket jag än påpekat släktskap. Egentligen är de ganska dumma i huvudet och förtjänar könsherpes.
I alla fall får helgen tio poäng av tio möjliga i rolighet.
Såja! Klar!!!!

Moo moo land

Idag har jag nästan joggat. Det kändes ett underligt sprittande i benen av energi när jag gav mig iväg för att traska en bit. Efter ett tag gick jag så fort att det var lika bra att skutta fram och det gick faktiskt bra. Jag som proklamerat ivrigt MOT att jogga eftersom en byst över storlek D gör att du riskerar att sätta bröstvårtor i halsen (eller att de slits av i nedstudsen (för det är ett ord)) men ingen av ovan nämnda risker inträffade. Dessutom skuttade jag vidare trots uppförsbacke mot vattentornet. Det kan bero på att jag såg roliga ankor nere vid dammen. De lät som en tecknad film jag såg om en ful ankunge...som förövrigt är den sorgligaste tecknade film som ritats. Stackars lilla anka (som är en svan).  Det är nog hösten som gör underverk med mig. Jag älskar den här rödgulorangefriska årstiden. Igår trädde jag rönnbär på på en najtråd och virade det runt ett nyinköpt ljus för det hade jag sett i Allers att så skulle man göra. Det blev fint.
Sedan såg jag en ohygglig skräckfilm som gav mig mardrömmar hela natten. Vaknade någon gång när halva natten gått och var helt jävla satans livrädd av någon anledning. Något hade väckt mig men jag trodde att det var hjärnspöken så jag lugnade ner mgi själv med vaggsånger som somnade om. I morse märkte jag vad som hänt. Det har trillat loss en sak från väggen inne i badrummet. Jag hände upp en tung, blöt sak som gjorde att metallen gick av och brakade i golvet. Inte konstigt att man vaknar med hjärtat i halsgropen och tror att monster ska hoppa ut ur spegeln och slita isär munnen på en. Den scenen kommer att spöka i mitt sinne ett bra tag framöver tror jag. Hur många är det inte som tvättar ansiktet über fort för att det känns som att någon kommer att stå bakom och titta på en så fort man fått bort tvålen ur ögonen? *räcker upp handen själv* Herrejesus och hans brorsa Craig. Craig Christ.
Nä nu ska jag tänka goda tankar istället. Snattrande ankor och sockervadd. Sockerplast och karlar i trikåer. Sådärjah!!

mitt hjärta blöder

När jag skulle traska hem från storebror i fredags stötte jag på världens finaste kattunge som satt och skrek. Den fick för sig att adoptera mig och följa med mig hem. Den var underbart ljusgrå och ganska tjock. Så tillgiven att jag råkade sparka till den en gång för den ville gå nära mina fötter. Jag är egentligen ingen kattmänniska och kan aldrig ana vad de vill med sitt liv, men den här krabaten hade lätt fått följa med in om det varit minusgrader ute. Nu var det lyckligtvis inte det så jag kunde lämna den utanför dörren utan att förgås av dåligt samvete. Dem måste ju hitta hem på något sätt. Jag blev svag i själen och kände att jag kanske vill skaffa en sån där katt..men sen gick det över. Det rullade även hundprogram på TV i morse och då kände jag givetvis att jag vill ha med hundar igen att göra. Men inte äga någon. Så jag knåpade ihop ett litet anslag om att jag erbjuder mig som dagmatte om någon måste lämna sin vovve ensam mycket. Ingen dålig idé tycker jag. Det vinner ju både jag och vovven på. Kan ju bli hur bra som helst. Hejja jag. Jag är bäst.


ninja of love

Ja....den här skivan med Freezepop är bra. Jag är en liten syntnörd när andan fallar på och idag har den trillat rejält. Efter att ha jobbat ett trippelpass måndag morgon till tisdag eftermiddag var jag en aning slö och orkade knappt hålla upp ögonlocken. Men när de flög upp på onsdag morgn (ok då..förmiddag) så spratt det i kroppen av energi igen. Bestämde mig för att rensa mitt katastrofala förråd. Helvete vad gval man kan dra på sig. En scanback med trasigt glas och fula skor. En bärbar CD-spelare och några dörrar. Dörrarna där hör egentligen till lägenheten och ska säkert vara kvar, men brukar jag bry mig om sådant? Nixpix. De ligger på återvinningen om någon känner att de behöver en eller två. Ja...jag fick ju lite hjälp att köra bort allt skit och som vanligt så kunde vi inte hejda oss utan satte igång tusen projekt till. Upp med trälist i köket. Bytte några pruttiga eluttag, sydde ett draperi och satte upp lampa i badrummet. Nu kan jag duscha när jag vill och inte bara när det är ljust ute. Satan vilken bragd. Nu vill jag ha ny diskbänk och diskho och kran i köket...och heltäckningsmatta i sovrummet och en sådan där spis som man eldar något annat än ved i. Vad heter det nu igen då? Ah..skitsamma.
Nu måste jag bara städa undan all jävla skit som alltid dras fram när jag leker händig och sedan måste jag lira lite tv-spel för jag har abstinens. Ja...så är det.

Barrowland Ballroom

Joråsåatteh.
Har varit på möte nu och jag känner mig grymt eggad. Ska byta anställning liksom. Från pruttiga kommun till brukarkooperativet. De bjuder på gratis guldkort på IKSU. Fri tillgång till lyxig massagefåtölj och extremt mycket bättre arbetsförutsättningar. Vi får mer överblick över det jobb vi ändå utför utan jobbig mellandhand i form av enhetschef. Full kontroll över ekonomin och så. Jag orkar inte rabbla allt bra utan nöjer mig med att säga att jag knappt kan vänta tills vi byter. Egentligen har min brukare tre månaders uppsägningstid från kommunen och vi assistenter har en månad, men om hon byter och alla assistenter följer med så kan det gå väldigt mycket snabbare och det håller jag tummarna för.

Ikväll ska jag till han som har hund för att göra rollspelshemläxan. Vi ska börja rulla läskiga tärningar och måste fylla i olika karaktärspryttlar såsom strength och dexterity och annat nippertipper. Det blir nog bra för jag tror att SL har tålamod. Annars dör jag väl på momangen. Det återstår att se. I alla fulla fall ska det bli roligt att få lite spelrutin igen. Träffa pals är inte helt fel. Egentligen borde jag ligga ner och kurera min förkylning men det är så obota tråkigt och jag vill verkligen inte. Det är helt omöjligt när det spritter i kroppen som det gör. Stekte pannkaka med två små grabbar idag istället. Då gäller det att släppa alla renlighetsrutiner och bara låta dem kladda på. "Ojsan...kom det en slev pannkakssmet på spisen? Det gör iiiingenting". "Ja grädde kan man lätt torka av på byxorna. Det blir bara fint det" och så vidare.

Nu blir det rockband igen. Höres!

RSS 2.0