Ja å bena

Det gör ont på mig. Innan semesterna började det göra lite ont i mina benhinnor efter träningen. I början av denna vecka gick det inte att förneka längre. Jag har fan skitont. Började fråga runt lite och läsa på själv. Några tokskallar tycker att man ska träna bort det. Det tror inte jag på direkt, men slutar jag röra på mig får jag krupp. Bokade om några pass till träning med mindre impakt. Tyvärr råkar jag vara kär i just skutta och hoppa passen. Men någon liten pilates för att sträcka ut min inte så lilla kropp kan ju aldrig skada. Nog om detta.
Imorgon körs det igång igen. Tillbaka till jobbet med buller och bång. Jag älskar höst och sådant så det ska inte vara några problem. Har redan börjat införskaffa varma, mysiga kläder. Benvärmare, torgvantar och en hel stickad klänning. Denna höst och vår går i mysandets tecken...precis som sommaren gjort....öh..gör fortfarnade. Det är väl inte höst än va?
Provsmakade några svenska äpplen för ett tag sedan för jag har fått dille på att jag vill ha ett äppelträd. Någon får ställa upp med gräsplätt där jag kan så..eller skotta ner eller vad man nu gör med äppelträdsbäbisar. Två var sura som fan och fick min spottsten att göra saltomortaler, men en som hette sötnos eller julsöt? Sötröd? ...jaha...måste göra om läxan för jag har glömt bort. Inte lätt att vara senil. Kände en dragelse till skogen idag också och tyckte att I20 skogen fick duga. Den var fan underbar som underlägg till mina jävla värdelösa ben. Mjuk bark å sådant. Så borde det vara på alla vägar eller så.
Jag är peppad på vardag i alla fall. Bring it on bara. Jag har det ändå så jävla oförskämt bra nuförtiiiin. Det enda jag ska införskaffa är en pläd..eller så väntar jag med en sådan och önskar mig en istället för jag tänkte att det borde vara dags för mig att fylla 30 snart. Om några månader så där. Hejja jag.

Nära döden igen

Skulle ut och åka bil. Storebror skulle införskaffa ny bil (eller snarare annan bil) och mamma ville traska på nolia. Jag är en god dotter och hängde med. Någonstans några mil utanför stora saten där jag bor börjar bilen leva om som satan. Vi tror alla att det är punka för det är ett typiska punk-ljud. Vi stannar till vid sidan av E4:an. Det är inte direkt ett lugnt ställe om vi säger så. Men vi hittar ingen jävla punka. Alla däck har luft i sig. Nåväl. Vi hörde väl i syne då, tänkte vi och började köra vidare igen. Då dyker samma ljud upp igen och plötsligt vickar bilen till och blir liksom låg på vänstra baksidan. Förbi oss rullar strax vårt eget bakdäck i en jävla hastighet. Det är inte helt lätt att få stopp på bilen. Däcken dunsar in i mitträcket och iväg mot diket på vår sida. Vid närmare beskådning kan vi konstatera att samtliga bultar på däcket är helt väck. Inte trasiga eller så utan BORTA. Det kunde ha slutat i krasch som fan...men vi klarade oss. Vi har pappa som skyddsängel. Good work daddy-o. Vi snor några bultar från resterande däck petar fast det som lossnat och skrapar vidare in till stan. Det känns alltid skumt i kroppen när sedan chocken och alla "tänk om" kommer ikapp. Men vi överlevde, köpte skor och sen drog jag hem. Själv är jag ingen bilägare längre. Fick köra gamla UFG:en på skroten. Det fanns ingen återvändo, men jag får ju köra Volvo närhelst jag vill...vilket är aldrig.
Ja...förutom nära döden upplevelser är sommaren och semestern helt ok så länge. Jag är ledig flera veckor till och ska hinna hitta på ofog. I förrgår badade jag för första gången i sommar. Varför har det blivit så?

RSS 2.0