musik som jag lyssnar på i smyg

Nu sitter jag här med bedövning ända upp i näsan fan. det var en mycket snäll tandläkare som såg lugn ut och han gav mig så mycket som jag bara ville ha. Jag ville ha en tuss med bedövning först så jag inte skulle känna sprutan med bedövning som följde därpå. Anledningen till detta är en hejdundrande tandvärk..eller käkvärk som jag haft någr dagar. Nu kan jag inte öppna munnen och det är högst olämpligt i juliga frosseri tider så jag bestämde mig för att be någon expert kika på rasket innan jag far hem till byn. Det var inte så farligt. En liten visdomstand (som ska lära mig mya höjder av smärta verkar det som) håller på att spränga sig fram och det har upstått en flik av skinn. Är inte helt säker på detta eftersom det är svårt att se. Mellan flik och tand har det kommit mat av ondo som stannat kvar. Då blir det baktierier och dessa alstrar allt ont. Men nu har de sköljt bort och hett på antibakteriell salva. det ska bli bättre. Storebor påminde mig dock om när han haft samma bekymmer. Han sköljde först men det hjälpte ingalunda. Han fick genomlida julhelg och sedan fara in och skära bort med laser. Lite coolt ändå...oj..jag dreglar. Hähä...mycket bedövning vare här. På tal om storebror kommer han och hämtar mig imorgon för färd hem till lilla byn. Han har inte köpt en enda klapp än så han ska gå på stan imöra. Good luck. Under tiden tar jag med framförhållning lite sovmorgon. Fast...lite sugen är jag på supergott julöl. Men...boa dan innan jul? Doppdagen...doppare dagen. Vem doppade vad? Vad är en doppare? En liten fågel? En som stoppar brödet i te och sörplar i sig det? En sån är jag jämt. Doppar macka i allt. Även mjölk...lite ovan nämd storebrors stora förtret. Idag när jag var till tandläkaren hade jag på mig halvfula kläder och kroppen var kletig av en hinna stress svett. Inte moderiktig alls. dessutom hämtade jag mina täckbrallor när det var 25 minus och nu har jag dem varje dag trots att det är mycket varmare ute. De är bara så mysiga. Som tjocksockar fast på aschlet. Nämen...allltså...nu skiter jag i det här. God jul istället. Ses!

sjunger falskt stilla natt

Vet ni...jag är trettio år nu (trettio + som min käre pojkvän brukar insistera på) och det är inte förrän nu jag sett Sunes jul. Mycket dumt av mig att inte kika på det förut. Rudolf är min idol. Garvar tills jag börjar hosta och lungan försöker smita ut igen. Denna förkylning jag har nu är sen segaste någonsin. Det värsta var när bihålorna ovanför ögonen blev ansatta och jag trodde på allvar att huvudet skulle sprängas. Jag räknade timmarna till jag fick ta nästa tablett. Idag är det andra bullar. Medan kroppen satt in överväxeln på snorproduktionen så kämpar huvudet febrilt med att putta ut det genom alla öppningar. Sådärja. Nu har väl alla fått en ungefärlig bild av hur jag har det. Jag får mycket gjort på filmfronten. Hinner beta av många gamla godingar igen. Nightmare before christmas och så. Spelar även kopiösa mängder med tv-spel när jag inte måste ligga. Har dessvärre lyckats tappa bort koi fisken i mini ninjas. Jag skulle fiska fast den men den smet och nu är de bara jävla borta. Bugg i spelet? Jag vill dock ja spirit tracks NUUUUUU omedlebart genast. Men fan heller att det händer. Släpps väl i Sverige lagom till sen. Hatar sen. På grund av mitt tillstånd är jag inte direkt någon fashionista. Jag luktar dessutom svett. Mina mjukisbrallor är täckta med ostkroksavtorkningar. Mina näsdroppar är ute i bilen och det är trehundrafjorton mil till parkeringen. Jag är ynklig.

Idag blir det bra

Började dagen med att inte fatta att det är morgon. Fick puss av kille och bestämde mig för att ta sovmorgon, men klev upp tre minuter senare för jag kom på att det är faktiskt julkalendern på tv idag. Kikade på premiäravsnittet och gillar ändå det jag ser. Mycket bättre än det som varit förra året och året innan det....tycker jag. Inget går ju någonsin upp mot det jag kikade på när jag var liten, men då var jag en aning närmare målgruppen i ålder också. hahaha. Det är inget fel med superhjältar faktiskt. Om jag var en suuuperhjälpte hade jag täljt en barkbåt. Jag har även fått öppna första luckan i chokladkalendern. det var en bild på Mimmi Pigg. Tänk om han fått heta Mickey Rat istället. Hade vi då vant oss vid det?
Imorgon leker jag ännu mer vuxen och skriver kontrakt på försäljning av lägenhet. Jag prutade men det är bara för att jag inte ids tjollra. =) Det gör mig faktiskt ingenting. Jag är ändå helt inställd på nya plejset nu. Sitter och drömmer om hur det möbleras och hur det ska mysas på balkongen i alla väder. Många rum med risk för att gå vilse. Många blommor i fönstren. Små gulliga jävla lampor. Fler garderober. Vi kommer att få varsin, minst. Yay! Alla mina moderiktiga kläder kommer att rymmas. Igår när jag tränade hade jag kalasbyxor och klänning. Det kändes faktiskt helt ok. Kalasbrallan var juligt röd. Jag kände att jag fick mer spritt i benen och kunde skutta hela passet igenom och sedan dö när jag kom hem. hahah.
Idag ska jag skälla på myndigheter som inte känner för att förstå det jag säger. Om jag säger "Jag vill INTE amortera längre" så säger de "jaha ja..men det tar vi ut en avgift för på 500 spänn": "joho säger jag...gör så då..bara jag slipper amortera sen för det vinner jag inget på. " "Skriv under här" säger på bankgubben. Allt klart och betarrt....men sedan dras det ändå amortering av mig. Dumma jävla gubbe. Jag betalar för något han inte utför. Dumträ. Så..jag ska dit och peka lite på mitt papper och harkla mig. Jag avskyr bara att far på banken. Totalt tråkslag. Jag får piffa upp mötet med fräsha kläder. OM eventuellt jag skulle råka bli på dåligt humör så gör det inget för jag ska träffa Lingonsylten sen och käka sushi med henne. Då blir jag glad igen. Nu mer kaffe i blodsystemet. Arrividetchi (för så stavas det)

RSS 2.0