eskapader och bravader

Jag har lyckats ha feber. Det halvroliga är att jag skrytit om hur sällan det händer och BOOOM så dök det upp. Jag trodde först att jag hade halsbränna. Något som jag aldrig haft förut men det liksom brände i halsen. Efter googlade av huskur och drickade av bikarbonatvatten så spydde jag till sist. Nu var det här ungefär en vecka sedan men...jag skriver ju inte så ofta så ni får stå ut med det. Sedan lyckades jag även smitta ner lite folk...eller rättare sagt en folk. Mitt i feberyran minns jag att jag drack mängder med vatten och var hela tiden tvungen att upprepa för jag vill "dricka på båda sidorna". Hmm..juuuhuuppp. Feber is the shit. Kände mig ju pigg eftr jag nyss spytt så jag hängde med mamma och storebror på byn och ryade bara för att....tja..jag vet inte bättre än så. Dumheter kallas det. Jag var liggande i ett helt dygn. Yay! Sedan for jag hem till byn för att fira en storebror som fyllde maaaaaassa år, men han träffade jag nästan inte. Borde jag skälla på honom?! Han läser ju här så han får skälla på sig själv. Fy skämms storebror!! Lite bra är han ändå för han har lånat ut sitt wii till mig och nu kommer jag till nästa agensa. Guotar hero world tour.....VARFÖR har de så inåt helvettes jävla satans tråkiga låtar med??!?!?!?!?!? Varje gång det är nytt gig håller jag de små tummarna för att någon låt i alla fall ska vara rolig att spela men inte då. Fucking jävla satans no sleep til Brooklyn med skitsatans .ja...jag tänker inte besludla min blogg med att skriva deras namn. Men de är bara ett band som suger penis. Det är MÄNGDER med andra skitlåtar som de tagit med av någon anledning. Så...om någon sitter och sliter sitt hår och undrar vilket spel de ska köpa så köp INTE det här. Det är fan int värt att lägga ner pengar på Huvvafuckinligen!!!!! Jag har däremot gjort ett finfint byte med lillebror. Mitt DS mot hans PSP. Mouuaaahahaha!!! Så nu sitter jag och lirar silent hill origins (första anhalten är sjukhuset) på mitt jobb som just nu är på just ett sjukhus. Tydligen blir det värre sedan då man kommer till ett sinnessjukhus med osynliga galningar. Moooiihhhh!! Om jag försvinner från jordens yta är det för att jag är inlagd =) för sådant får man skämta om. Man får skämta om allt. Utan kolsvart humor vill jag inte vara med.
Igår var jag ner på stan och uträttade ärdenden. Jag fick bland annat skäll på biblioteket för att jag är sen med böcker i mängder. Ganska dyrt men hon trodde att jag skulle bättra mig nu helt utan att jag lovat något sådant. Hon skulle maila och varna när tiden börjar gå ut i framtiden. Snällt anser jag. Sedan köpte jag träningskläder för jag är så jälvla tokless på att träna i mjukisbyxor i bomull. De blir bara blöta och tunga. Nä...de här är lila och spandexaktiga. Hujedamej så snabb jag blir i dessa. Egentligen borde jag också köpa skor som inte är för stora men det orakde jag inte. Jag köpte tränings BH istället. Nu JÄVLAR ska de idioterna sitta på plats. Eljest börjar jag köra med gaffa. Sedan struttade jag förbi ett ställe som klipper hår och jag tänkte att om de har tid omedelbart så klipper jag mig...annars får det vara. Jag har inte riktigt orkat bry mig om mitt ruffs på.....tja många månader...typ år. Tamejsatan så hade de tid till mig och dessutom var hon som klippte mig intresserad av hundar och fick genast pluspoäng i min bok. Hon klippte bra för hon fattade vad jag ville ha. "Gör mig inte snäll och inget hårstrå ska vara lika långt som något annat". Så brukar jag säga och hon ba fattade. Yeehaaa!! Så nu ser jag tuffast ut men ändå söt. Ja...helt bäst. Jag och Karlsson på taket har gått samma ödmjukhetsskola. Dessutom klarade frilla testet idag. Duscha, tvätta, gnugga med handduk och sedan låta det vara å se var det tar vägen. Det sr ba fint ut. Tur? Nä...superdupermegagener!!!
Ja.Det var fan allt....tror jag....jag vet inte. Sod off!

vigselring eller fisring?

Nu måste jag skriva lite blögg glögg så att folk inte tror jag har tuggat av mig handlederna med senor och allt. Närå. Jag lever och frodas och har det oförskämt bra som vanligt. Idag blev jag så där jublande glad nere i magen (eller själen) för att jag tog en promenad hem från jobbet efter avslutat långpass och sola sken på mig. Det verkade som att hela Umeå var ute och dessutom gick de runt och fånlog precis som mig. Jag kände mig ba gla. Dessutom verkade många väldans ivriga på att åka det där jävla gisslet som kallas skidor. Jag kan inte för mitt liv fatta vad som är så spännade med det. Jag anser det mest vara bara otympligt och dumt. Mest dumt. Så jag promedade istället med västakn dunkande mot benet. I vanliga fall brukar det irritera sönder mina nerver men nu var jag ju som sagt på osedvanligt rba humör så det gick bra. Långpasset då. Jag började gneta i fredags vid 15 och inledde hela skiten med att komma för sent, men det sket jag i. Sedan skulle vi till en by i inlandet och rya runt. And rya we did. Herrejävlar!! Det var en möhippa som skulle planeras och genomföras. Ja...alltså...brudarna har suttit i många timmar innan också. Möhippan var rolig och jag fick se ställen som hette Kronan och Solia. Egentligen skulle jag även se trätrappor men vi sov istället för vi är lata jävlar. =) Jag har lärt känna hundar och titta på extrem hockeyfylla när det är som bäst..eller värst. Jag har även fått se en snopp. Det intressanta är att hockeyfyllan där är identisk med den hockeyfylla som brukar bli hemma i den by jag kommer ifrån. Fan på pricken likt. Jag satt som vanligt och var prydligt nykter och tyckte tiden gick långsamt. Sedan börade de spela Scatman och Capella och annat smått och gott på stereon och då stannde tiden upp helt och hållet.
När vi åkte dit var det en kille som körde och har var SÄMST!!!!!!!! Jag blev åksuk av hans jävla kassa körning. Satans idiot. När vi åkte hem körde en tjej och hon var så jävla bra att jag kunde somna. Så bra körde hon och då hade vi hunnit träffa 200 renar ändå. Jag litade på henne. Vet ni varför? Killar är i regel sämst på att köra för en som är åkrädd. Japp!! Sug på den och inse att det är sanningen!
Imorgon ska min mamma komma hit. Det är lite synd om henne nu för hon har opererat öga och får inte ta bort den tejp som skaver ögonvrån på na. Så jag ska pyssla om lilla mor imorgon samt låna storebrors wii. Weeeeehhh!!! Är det något mer ni undrar över?!? Jag ska äta mat snar för jag är duktigt hungrig, men jag ids inte riktigt än men nu har jag bloggat i alla fall. Alla handleder intakta.

RSS 2.0