Full metal jackass

Grymt peppad. Ska dra och träna. Bodycombat here i come. Det ska fan inte gå att röra sig imorgon. Det är min plan. Sitter nu här och peppar med musik som ENDAST jag kan gilla och finna nöje i men det skiter jag högaktningsfullt i (som vanligt).
Jag har en sjujävla massa överskottsenergi att göra av med som inte får utlopp någon annanstans. I helgen jobbade jag som faen och sedan lite till. Jag satt mest och muttrade och tjurade men det blir många pengar till mig sedan. Så när jag sedan var ledig på måndag och tisdag kändes det ju som helg för mig. Så jag firar med att baka en jävla massa bröd och dricka vin. Mitt i veckan. Kändes lite halvskumt att vara salongs bara framför datorn, men gött. Alkoholistgenen i mig jublade och tyckte att jag gjorde ett bra jobb. Dessutom blev det underbart bröd. Jag kan sällan göra något halvhjärtat så det blev tre olika sorters bröd och jag var på god väg att påbörja en sats snoddas även men det blev för sent och jag fick besök och därmed hjälp att käka upp allt. Way to go Jesus!!!! (oj..internet skämt för alla som haft Godchannel). Kanske den mest sjuka kanalen i världen. Hade den kanalen gratis för många år sedan. Då var den en kvinna i blommig Lotta Engberg klänning och satt och läste ur bibeln. Sedan var det klipp till en skock ungar som satt i saccosäckar och utbrast ett unisont "WAY TO GO JESUS" eller " GOD IS AWESOME".  Sedan fortsatte kvinnan att läsa igen. Såatteeehhh....det var det. Var var jag? Fika? Jobba? Jag vill ha tillbaka min bil nu. Efter 30 år här uppe har jag än inte lärt mig hur jävla underbart det är med långkallingar när det är mer än 10 minusgrader ute. Cykelturen hem från jobbet imorse var allt annat än njutbar. Den var fucking awful. PÅ tal om jobb. På måndag blir det ändringar som fan. Vi ska börja hänga på ett nytt spännande ställe och jag har ingen aning om vad som förväntas av mig som assistent. Men jag är peppad i alla fall. heheh...det kommer att bli brraaaaaaahh!
Har jag mer att redovisa? Jag ids inte mer i alla fall. På fredag ska jag ut med chickesen. Znooks har lovat klackeskor och det ser jag fram emot. YAY!!!

melodies of life

Varning utfärdas! Jag känner mig trevlig och gosig och kärlekskrank. Därför kommer följande text att handla mest om sådant. Alla som bara gillar strypta kattungar och rape games får väl läsa aftonbladet istället. Cuz here I go.

När jag blir stor ska jag bli kär. På riktigt. Jag ska sluta tro på uppvaktande ord och endast lyssna på tigande handling. Den här gången vill jag ha allt. Halvmessyrer kan dra åt fanders. Det ska inledas med fnittrig högstadiecrusch när man knappt vågar titta den andra i ögonen. Än mindre röra vid honom.
Hmm..ja..jag har i alla fall starten förberedd. Resten har jag inte klurat ut än, men det kanske ger sig om man får en kunglig början. Bla bla bla...jag är så satans ovan med romantiskt shit.....nä jag menar romantiskt skrift...romantik. Jag måste gå kurs. Jag kan inte. Blä men jag försökte.

RSS 2.0