Shock the monkey

Jävlar i det. I helgen var det arbetshelg i stugan och slå-på-vattnet-dags. Att jobba på vägen tog inte direkt kål på oss men det finns ändå en hel del att göra. Jäpparna som äger skogen har vari toch röjjt lite och inte tagit reda på allt som inte kallas stockar. Mindre stammar och sly och skit har fått ligga kvar. Detta ligger i diken och förstör så vi har slitit lite i det. Först trodde vi inte att det skulle komma på något vatten för "he hadd frösse uppe på myrn" Men hur det nu var så böjade det strila efter ett tag i alla fall. Dock helt utan tryck. Först blev vi bara glada att det överhuvudtaget kom blött ur kranen men sedan började bristande tryck att irritera oss. Det var till exempel inte tal om någon dusch efter vi jobbat på väg och (ändå) blivit svettiga. I morse gjorde jag ett fåfängt försök att blöta upp mig lite. Tre droppar här och tre där. Det var varmt och skönt men...inte särskilt effektivt ändå. Vi fick senare veta att det är ispropp längre upp fortfarande. Vi får vänta och se. Nästa helg borde det ha blivit bättre. Givetvis drar vi dit änven nästa helg. Det blir en liten stugturné nästa helg känns det som.
Livet har som inte bara trillat vidare utan snarare flygit fram i ett jävla huj. Snön lider och är snart helt borta. Det har varit värmerekord i april. Jag ska åka flygplan denna månad. Ska till Stockholm med jobbet. Känns både bra och dåligt. Bra att fara till Stockholm och aspiss att flyga i ett jävla satans flygplan. Men det ska nog gå bra. Brudarna skulle kik på Beyonce men jag är ledig då så jag ska.....tja..göra stan...eller kanske slappa på hotellet och läsa bok. Int fan vet jag. Sedan ska jag till Stockholm en gång till inom en snar framtid men då med pojkvännen. Vi ska fara och kolla på hans storebror och hans hundar, flickvän, katter och son. Jag har bara sett honom på bild än och har är en tvättäkta åttiotalsrelik...eller alltså...han var då. Nu har han säkert inte Joey Tempest frilla längre....hoppas jag. Hahah...annars jävlar.
Morsan läker bara bra och får snart hoppa ända till Kroatien med syjuntan. Jag har kommit på att jag vill brodera tv-spelsbilder. Ni vet....folk tjaffsar om att göra pärlplattor (det tjaffsade även vi om ett tag) tills jag idag kom på att det är MYCKET mer metal att brodera....joråsåattehhh.
Det känns som att jag hade mer att rapportera men jag tappade gajsten helt och hållet. Jag och datorn har blviit främmande för varandra. Jag slår så jävla sällan igång skrället.
Det sista jag vill skriva nu är att mamma pratar om att skaffa vovve. YAY!!!!!
Såja.

RSS 2.0