I am the God of konstiga meddelanden

För några dagar sedan ville en Angelica ha min mail för att kunna skicka en inbjudan till Hannas fest. Jag känner två Hannor men ingen i samband med någon Angelica för jag känner ingen sådan. Tänkte ett tag skicka ett konstigt svar men....lät bli. hähäh. Igår fick jag ett sms med meddelanden"vem?". Jag hade lust att svara. "Nä jag lovade att inte säga något men...Anna. Det var Anna som gjorde det....med en kandelaber i biblioteket". Även denna gång lät jag bli. I morse hade jag fått ett mail av en mäklare som skulle ha visning av min lägenhet och ville ha nyckel. Jag befinner mig redan mitt uppe i visningar och försäljning och tjofaderittan så det meddelandet hade inte heller kommit rätt. Men de måste ju hamna någonstans så varför inte hos mig. Tänk bara om någon blir utan inbjudan till Hannas fest. Trist. Idag har jag roat mig med diverse konstigheter. Jag drömde att jag var uppe och fikade med killen i morse så när han väckte mig för att pussa upp mig så tyckte jag det var råkonstigt. Poletten har en lååååång väg att trilla på morgonen. Sedan kom jag igång och skulle tvätta. problemet är bara att det luktar död och förintelse inne i den här tvättstugan. Golvet är så fullt av dammråttor och tvättmedel att det är som att gå utomhus på en barrig stig. Jag suckade men kavlade sedan upp armarna ( på min väldigt chicka tröja jag hade på mig) (den var gul) och började städa. Det perverst roliga när det är så jääääävla dyngigt är att det snabbt märks skillnad. Någon äcklig satans brud hade lämnat sina ruttna trosor på golvet så de snörde jag. MOUAAAAAAHAHAHAHAH!!! I am also he God of evil throwing away of panties. Juppz. Passa er era lata jävlar. Det gör mig faktist inget om någon blir sur över att de måste fiska upp skiten ur soptunnan. Ligger de kvar på golvet i flera dagar så är de skräp å därmed basta. Efter detta och skurande av golvet blev det genast lättare att andas där. Skumt.
Ja det var allt.

När ska jag bli flink på dator?

Jag känner att jag inte är det. Ibland vore det som halvskoj att kunna peta in ett foto för att klargöra eller bara vara klämkäck. Något jag inte vill använda är klipp från youtube. Det är trist. Coolt vore det även att länka till lillebrors seriestrip men nu kan jag inte det. Man jag borde ju givetvis fota mig själv och det mode jag har på mig för stunden i en trendig pissnödig pose. Ena benet ska som luta lite inåt och så suger man in kinderna och plutar med brösten..eller läpparna...eller båda om man har sånt. Munläpparna alltså. Annars blir det en porrblogg och den katagorin vill inte jag ha. Strikt mode...och spel. Idag skulle jag till exampel spela ett spel men det funkade inte. Ibland blir det så och även då önskar jag att jag var lite mer haj på datoriserande. Jag börjar bli en äkta relik, men vad gör det när det kryllar av folk som jag kan be om hjälp. Jag är en jävel på att sjå mig tills någon ids lend a hand.
Nu är det helg (för mig redan för jag är ledig idag) och jag ska hem till byn för att hjälpa mamma med stuff. Bära kartonger. Jag kommer då att ha på mig ändamålsenliga kläder i form av...kalasbyxor och denna här skjortan som var närmast idag. Väldigt noga utvald. Idag höll jag på att traska runt uta byxor i huset. Jag tror inte man får göra så om det inte är sommar. Skulle fara ner och öppna ytterdörren åt lillebror men kom på att det bor många fler i huset (för det är ett hyreshus och inte någon villa) och borde kanske skyla min lekamen en aning. Så...gå  inte utan byxor idag. Förresten..på tal om att bära kartonger så ska jag flytta till en mycket stor lägenhet med mängda med rum. Så har spelnörden i mig kommit på hur det ska dekoreras. Små bitar i kartong ska målas som tetrisbitar och sedan ska det bli en spelvägg. Måste se ut om om en blind kamel spelat eftersom det kommer att vara en massa fel på väggen Tetrisdyslexi.....heter det. Om ni inte fattar vad jag skriver om så är ni inte nördiga nog och får inte vara med i min klubb. Sådeså.

Har jag lön nu?

Det är tråkigt att var ledig om dagarna. Jag ids inte sova längre även om jag tror det kvällen innan. Istället går jag upp och dricker morgonkaffe och tittar i VK. Jag säger till mig själv att jag ska somna om sen men jag lyder sällan. Sen går jag som bara och väntar på kvällen. Om jag jobbar sen på kvällen blir det extra sorgligt. Därför blev jag en glad jävel då det skulle bytas pass hit och dit. Efter många resor slutade det med att jag jobbade dag idag och inte på kvällen. Yay! Jag borde vara produktiv. Lyser solen ute? Promenad? Mjukisbrallan har vuxit fast i stolen. Dessutom är jag skadad. Vurpade inne i ett piratrum. Skulle åka linbana men trillade istället. Nu är mitt lår blått/lila/rött/gult. Det är lite av ett världsrekord och det kommer ni inte att få se på bild även om jag dragit ner byxorna för samtliga på mitt jobb nu. Jag gör så ibland. Det var förresten världens bästa lillebror och pojkvän och storebror och lillebrors fästmö och sådant som fixat födelsedagsöverraskning. Att rya på Aronsborgen i två timmar satte fan sina spår (och inte bara blåmärket). Jag tipsar alla jag känner att fara dit omedelbums och sedan rapportera till mig hur i själva faen man skulle göra i "inbrottstjuven". Jag är ingen framtida Link i problemlösning. AH!!! På tal om sådant. Professor Layton-spelen till ndsi.......aaaaahhhh. Det är uppbyggt av gåtor och klurigheter och man ska peta och tänka. Ibland även räkna men det brukar jag skippa. När använder man matte i verkligheten liksom?!
Jo....för att matcha allt och alla så har jag på mig mjukisbyxor som ni kunde läsa om tidigare. Igår hade jag på mig andra byxor faktiskt. Men det var då. Jag är även långhårig. Hur gör man då? Jag har inte haft långt hår sedan jag var ung i gymnasiet. Det var inte igår. Måste man börja peta och ha frisyrer då? Ingår sådant i modegenren? Klart det gör ....svarar jag. Man kan till exempel ha ett diadem eller hästsvans.

RSS 2.0