klassisk musik med synt-trumma

Det behövs för att komma igång. Jag satt och hade panik och ångest över att jag skulle vara tvungen att baka idag. När jag kände efter riktigt ordentligt kunde jag konstera att jag inte såg fram emot det. Men så drog jag fram elvisp, måttsats, kakao och annat smått och gott och helt plötsligt var det roligt som fan och jag massproducerade onyttigheter. Jag hr kommit på en egen kaka eftersom jag är ett lataschle. Jag har en vän som skulle baka kakor när hon var liten. När hon upptäckte att det inte fanns bakpulver så tog hon hallonsylt istället för det är ju smaskens. Sedan räckte inte oken till gräddning så de fick åka in i skafferiet istället. Inte riktigt så gick det till nu, men det hade i alla fall kopplingar till hallonsylt. Så idag när jag bakar måste man ju ha ordentligt med mode på sig så jag dressade på mig mjukisbrallan (de svarta) å sen ett linne. Linnet är chickt och går i svart och rött omvartannat (det är således randigt). Frillan orkade jag som vanligt inte göra ett skit åt men eftersom jag skulle gräva i bunkar med smet och inte ville krydda med hårstrån svängde jag snabbt ihop manen till en svinrygg med utströdda diamanter som gnistrar och så..eller vad vet jag. Jag kan inte se där bak.
Har jag sagt att jag ska flytta till ett palats? Det är så stort att det finns rum som jag inte vet vad jag ska kalla dom. Vardagsrum är ju givet, även kök och sovrum MEN det finns fler rum än så ( och då menar jag inte hallen). Jag får börja dansa snoa eller skaffa 50 katter eller spela warhammer eller bygga modelljärnvägar ellerproducera ungar eller bli konstnär eller bara ha skumma saker där som ingen fattar. Ett uppochner rum hade varit skoj. Skräckrum? There is no end to the possibilities. Stavning på det. Hmm..engleskan har som trillat bort en stor jävla del. Förra gången jag bodde i ett palats hade jag en snubbe i ett rum som satt och sjöng Manowar. Så kan man också göra. När man bor i ett palats måste man ha prins eller prinsesskläder. Hur ser töckena ut? Kanske hellre jag är troll eller annat moster som också håller till i palats.
Imorgon fyller jag 30 år. Hurra för mig. Jag firar på jobbet. Ska ta med mig en kaka som jag äter så fort jag vaknar imorgon. Jag hade GRYMT svårt att komma över det här att mamma, pappa och bröderna inte kom in och sjöng för mig på morgonen när jag flyttade hemifrån för första gången. Nu får jag allt sjunga själv bäst fan jag vill. Här svammlas det i sinne i alla fall. Nog nu!

Jag och ängrarna

Idag tog jag på mig moderiktiga kläder och tjaffsade iväg till jävla mariehem för att träffa upp en fotograf där. Nu var det inte min utstyrsel hon ville föreviga, även om man lätt kan tro det, utan det stället jag har mina möbler på. Det ska säljas nu. Det är ganska intressant att iordningställa inför en sådan plåtning. allt personligt ska bort och då rymmas i garderober och lådor. Mina lådor var fulla med fläskängrar så jag ville inte stoppa något där. Ett skåp som jag brukade ha bak-shit i trivdes de extra mycket i. Jag kikade ner i en påse grahamsmjöl och kunde snabbt konstatera att de bodde även där. Jag tog ba sopsäcken å pula smockfullt. Det kröp i kroppen på mig (av äckel). Jag hann även dricka många koppar kaffe för klockan där var på sommartid. Hemma igen vid 13 och känner mig helt slut. Jag vet inte om det beror på sprutan jag tog igår eller av träningsvärk. Jag boxades med imaginära fiender igår. Jag satt en halv dag igår och var nervös för sprutan också. Man kan ju dö av sådana. Väl där inne frågade kvinna om jag tyckte det var otrevligt med sprutor och när jag sa "ja" så sa hon "nu har jag redan stuckit dig". Jag hann inte med. Hade jag varit barn hade jag kunnat grina i efterskott, men vuxna gör sällan sånt.
I eftermiddag ska jag och killen kika på lägenhet igen. Vi fick inte den förra. Sedan vill jag även hinna iväg till rolig affär och ge mig själv en 30-års present i form av nintendo dsi plus pandoras ask spelet...för så tror jag det hette. Så sen när jag jobbar trehundraelva timmar i helgen så kan jag spela som faeeeeeeen. =)
Kaffe?

men fucken

Vad hände med det inlägg jag skrev tidigare?!?! Det som var smockat med visdom. Hur ska jag kunna repetera den storslagenhet som föll så naturligt för några timmar sedan? Jag får låta det komma helt enkelt. Rätt som det är dyker texten upp. Jag tänkte uppdatera den lite bara med mitt möte med mäklaren. Han verkade inte nervös över försäljningen. Det kommer nog att gå bra. Det ska komma en fotograf så jag måste städa. Det är inte särskilt svårt då jag aldrig är där. Det är snarare döda blommor och äckligt avlopp som stör mig. Sedan har jag kollat upp det här med magasinering av möbler om det skulle bli så att jag blir av med lägenheten fort som fan så gör det ju inte mig något alls. =) Kom och köp!
Tidigare inlägg handlade om hur jag (när jag inte kan komma på något moderiktigt att ha på mig) skiter i det fullständigt. Hur många går runt nakna? Även om jag skulle befinna mig i en stuga i skogen flera mil från närmaste människa skulle det ändå kännas konstigt att traska runt näck. En ändring från när jag var bäbis för då vrålade jag högt så fort jag blev tvungen att ha kläder på mig. Oh well. Bäbisar är fan inte smarta. Jag berättade även om att jag ska ta spruta imorgon så att flunsan inte får grepp om mig. Halvtrist tycker jag då jag fan i mig aldrig får vara sjuk. Så fort jag är snuvig måste jag ju kureras med film, te och kramar..men nu blir det inget sånt tydligen. Jag får istället gotta mig i biverkningarna av sprutan. idag läste jag att en tjej började gå baklänges efter hon vaccinerats. Det vore skoj. Endast baklänges liksom. NÄ..kaffe nu och sen jobba lite.

Ensamt majestät

Idag ryar jag på mol allena då killen börjat praktik. Sen när han slutar så börjar mitt jobb och när det slutar imorgon så har han redan farit igen. Det känns som att man kommer att hinna sakna varandra nuförtin.
Idag ska jag iväg och möta en mäklare för att se vad han har att säga om mina försäljningscanser. Jag tror de är skyhöga. Alla vill bo på mariehem. Idag får modetipsen sjå sig lite för jaghar inget mode just nu. Om man inte hittar något man vill ha på sig så måste man låta bli. Snart kommer inspirationen flödande å då jävlar blir det kläder. Imorgon ska jag ta en spruta som ska skydda mig från sjukdom. Egentligen har jag inget emot lite sjukdom. Får jag ha feber ett tag brukar jag jubla och sen rakst bädda ner mig med film, filt, godis (ja allt som påskyndar ett tillfrisknande helt enkelt) men du får inte ens den här flunsan något grepp om mig. Jag får njuta av sviterna av sprutan istället. Jag har hört att man blir krasslig av den. I aftonbladet stod det idag att en tjej började gå baklänges efter hon vaccinerades. Allt som står där är 100% sanning. Lattjo att traska baklänges. Nu ska jag vara nyttig. Ciao!

Pompylox

Idag borde alla ha på sig kläder. Ganska många också för det börjar bli kyligt ute. Själv har jag haft på mig kalasbyxor som är lite bruna å som lite glansiga och en stickad tröja som är svart. Eftersom jag är hårdrockare är det mesta svart eller gult. (Gult är väldans hårdrockigt utan att ni vet det). De skor ni har på er ska fortfarande vara fluffiga som mina. Jag köpte billiga skor från en affär och de har jag nött ut nu. Dumt som fan. Inredningen på skorna är helt jävla borta. Jag har satt upp håret också (för det hör också till mode fan) men mest bara för att jag inte orkade kamma mig. Det är inte särskilt moderiktigt att kamma sig. Jag firar också. Jag sitter på jobbet och är glad för det är däifrån jag skriver blögg. Internet på jobbet är skönt som faaaaaaaaan. Utan det är jag hänvisad till tv´n. Där visas det mycket dumheter. En tant som heter Anka har fått mycket plats av någon anledning. Jag tycker hon är sämst. Jag har dömt henne efter hennes utseende. Så får man göra.
Dagens rubrik är hämtad efter en sida på internet. Jag kikade upp lite om dyshidrisformt eksem som jag tydligen har på händerna (jo he kömme tillbaka efter avslutat behandling så det var bara att bada tusen gånger om dan igen och smörja med steroid) och pompylox var det modernare ordet på det som jag fattade det. Det ser äckligt ut. Jag borde lägga upp bild men hur i fan ska jag veta hur man gör töckena? Det börjar sjunka in nu hur sämst jag är på datorer. Det är inte nådigt alltså. Men jag är ju så jävla bra på mycket annat. Baka och dansa. Jag kan dansa igen nu också. Jag har haft benhinneinflammation i ...ja..benhinnorna och det har förhindrat mig. Jag har fått lyfta skrot istället och inte dansa. Det verkar läkt nu dock för jag dansade igår och det gick finfint. Jag var vacker som en dag. Dansade som en älva jag lovar.
Om några veckor fyller jag 30 år. Jag kanske borde kåsera lite kring detta men sanningen är att jag inte känner särskilt mycket annorlunda jämfört med när jag fyllde 19 eller 25 eller 30. Det känns likandant. Lite roligt med tårta och så men annars inte så panikigt. Det beror nog på att jag är äckligt nöjd som jag är och med hur jag har det nu. Det är rätt så jävla oslagbart och det knäcker många andra åldrar. Så...färdigkåserat.
Nu är jag färdig. Avslutar med modevisdom för imöra. Det är onsdag och därför bår ni ha på er någon som är blått.

Men vad i satan

Nu ska vi prata mode på allvar. Jag är förbannad som fan. Ska försöka hitta en jacka som pallar vinter temperatur men sådan finns inte om man är tjej. Vad fan ÄR det för äckligt mode som regerar?!?!?!?! Jag vill INTE ha dumma knappar utan en vanlig hederlig dragkedja. Provar jag storlek 44 är det för tajt I ARMEN. Har mina armar gått och blivit feta nu eller är det bara spinkiga tjejer som får ha jackor?!?! Dessutom är alla jackor antingen svarta eller röda. Det finns även grå men det är fan också allt. Inga andra färger får vara med för att...ja då blir det fel mode. Dessutom är skiten inte varma. Det är tunna äckliga jackor som tjejer ska ha. Jag gjorde givetvis det enda rätta och travade över till herrsidan. De får minsann ha både varma och stora jackor. Det absolut värsta som finns är vinterjackor som blottar njurarna. De ska man väl inte gå och frysa om?! Fan. Tjejmode är så jävla idiotiskt att jag brinner av. Hur dumma är vi?!
Jag ska även prata om fenomenet blankablöt jackor. Det är ett mode nu som alla affärer verkar tycka är förträffligt. En tjej tyckte absolut att jag skulle prova en sån jävel än fast jag uttryckligen hävdat att det ser ut som skit. En blötfis. Det finns en affär som har dyrare märkeskläder här i stan och jag och killen hittade en mycket ful blankblöt jacka där som kostade 4000 kronor. Folk betalar alltså för att ha en blöt dunjacka på sig. Mouuahahah. Sicka jävla nötter. Det ser inte bra ut. Köp inte en sån då brinner jag av. Det enda folkslaget som får ha på sig blankablötjackor är fjortisar (oavsett kön) för de har ändå ingen aning om vad som ser bra ut. De ska vara crazy och blanda tyll med plysch och toppa av med blankblöt jacka (som blottar njurarna). Om man ser en sån individ borde det vara fullständigt lagligt att gå fram och pilla på den blottade njuren med en pinne. Det tänker då i varje fall jag göra.
Jag har även en positiv sak att berätta som har med mode att göra. Jag köpte fluffiga skor idag...eller de är fluffiga inuti. Sådana skor ska alla ha och lite till.
Jag har även köpt en ny plastguitarr som star power funkar på. Gyron är inte paj och jag kan därför klara av de rivigare bitarna på expert utan att mippla på startknappen. Den gamla gitarren startade även starpower utan att jag ens ville det...när mag mist behövde det. Den var av ondo helt sonika. Såja. Nu blir det lax.

RSS 2.0