Modeblögg

Märkete just att jag matchat mina mjukisbrallor med örhängena. Det beror på att jag har en gul fas. den fasen har varat fasligt länge. (thiiihihihi ordvits). Någon gång i början av sommaren började jag spana extra länge på allt gult. Post its och äggula och klassiska blyertspennor. De är dock hemskt komplicerade att ha på sig men det måste vara värt ett försök...för någon. Jag beordrar er underlydnade nober att testa och sen rapportera till mig..eller låta bli. Ja ba "whatever". Bokade fika med polare igår. Det är så man ska vara. Även om man inte träffats eller pratat på trehundraelva år så får man inte pika på det. Det är bara att hänga ändå. Ingen har ett så intressant liv att man måste hålla sig ajour vareviga dag. Inte ens jag...tro´t eller ej. JAg har fått stjärten smiskad i spelet Citadels. Jag var djävulusiskt obra och fick inte till strategischwungen förrän på tok för sent. Jag spelar med en annan spel grupp än en annan spelgrupp eftersom en annan spelgrupp har kommit in i akt tre av det evighetslånga spelat complete masks of nyarlathotep. Evighet på grund av att vi jobbar så jag och pöjka. Ibland brukar vår SL hurra när vi lyckas bestämma oss för att gå in i ett annat rum i spelet och inte spendera tre spelträffar på att undersöka en hög med damm i ett hörn i ett av trehundra rum. Tja...så på ett ungefär. Igår spelade jag även guitar och låtsades vara en av Beatlarna. Det är jävla massa roligare än rock band 5 än så länge. Låtarna på det bajsspelet är under all jävla kritik. Så extrem dynga. Jag kobinerar härmed denna extravaganta modeblögg med en spelrecensionblögg. Så nu ska jag spela okami så ni vet hur det är. Förresten skulle det ju passa ypperligt om alla gav mig pengar så jag kan köpa fler spelkonsoller. Skulle passa mig så bra med ett PS3 då heavy rain endast skulle släppas på den bajskonsollen som jag inte har.
Inte det?! Nähä. Dra satan då.

Så får man inte göra. Det är inte bra. Om-pa-pa.

Ja det var ju det jag visste. Min modeblogg gör stordåd. Folk har lovat att följa den slaviskt och så vidare. Så de människor ni träffade på stan idag och som hade kläder på mig har mest troligt fått tips och inspiration från denna blögg. Idag har jag haft mystema på mina kläder. Tofsar på sockarna (som ska vara tjocka). Stickade och så. Det är bara att sätta morfar eller farmor eller vem höckena det nu är som är stickduglig i släkten i jobb. Personligen har jag givetvis testat på detta och förvandlade således mamma s påbörjade socka till ett skatbo. Bredvid i soffan satt lillebror och handarbetade även han. Den lille pojken. Han broderade en apa i en liten cirkel. För att förtydliga borderade han även en text som löd "en apa". Man får inte vara dum liksom. I alla fall tyckte jag inte om att producera sockar. Jag brukar dem hellre. Sen en stickad kjol och en skjorta. Skjortan tyckte en tjej på lampaffären var snygg. Alltså...tjejen på affären tyckte skjortan var fin. Hon vill nog ligga med mig, men det får hon inte. Men nu har jag tvättat mig och därför bytt kläder. Min mamma har sagt att man gör så. Annars luktar man smuts. Därefter är det black som gäller. Allt är svart som min själ (som inte är svart) förutom mina tofflor. De är bruna. För att knyta an till mystemat jag haft idag lyssnar jag på Lionel Richie och kommer på koreografi som ingen mest troligt någonsin kommer att få se. Ingen större förlust. Den enda som kommer ihåg min vackra dans är lillkusin SOM SKA BLI MAMMA!!! Den bäbisen kommer mest troligt att bli sötast i värlen för där längtst inne i bäbis-stackaren finns det avlägset (fast inte såååå jävla avlägset ändå) släktband till mig. Mest troligt kommer den inte att få heta Emma. Dessutom vet jag inte ens vilken ras det är på bäbis än. De där med framstjärt eller de där med slang...eller en av bägge...eller...nån av ingen. Men det vore värst.
I alla fall.....mode.
Imorgon bör alla ha på sig nått som ser fräscht ut. Lite så där kitchigt kanske, med lite leopard eller vad vet jag?

lite till..men snart är det bra

Jag kanske borde starta en modeblogg. Sådana verkar poppis nå djävulskt. Idag har jag haft på mig dyngiga mjukisbrallor i den eminenta färgen svart och så en t-shirt till det med massa färgkluttar framtill. På fötterna Uffes sockar som är lite för stora. På händerna bomullsvantar...men mest bara på höger hand och nu ska ni få veta varför. Jag har fått ett jävla eksem där. var nyligen på hudkliniken eftersom ingen annan verkar veta vad i fan de pysslar med. Där fick jag veta att det är ett dyshidrosformt eksem. det ser ut som lepra och herpes och fan och hans moster. Hela höger handflata är täckt av små blåsor som iblans klungat ihop sig och bildat en enda stor blåsa som...ja gör ont och kliar som fan. Sedan smittade det sig över till vänster hand. Det är ingen fara och jag smittar inte men jag kan ändå inte använda höger hand för den är ockuperad. I alla fall fick jag (eller jag fick BETALA) för medicin för 540 kronor som skulle döda blåsor. Det består av en lattjo liten glasflaska med pipett som sprutar ut en lila vätska i vatten där jag ska bada händrna i tio minuter. Sedan smörja med supersuper steroid som är brandfarlig. Läskigt. Sen ska jag även kleta med annan salva stup i kvarten för att inte få elefanthud och se allmänt stenhård ut. Igår kväll började jag känna att jag eventuellt kom i närheten av att göra en knytnäve av höger hand och idag är det ( ta i asmycket trä) bättre. Jag kan använda handen nåsånär. Bomullsvantarna har jag för att inte slita på blåsorna. Inget får ta i dom så jävlarna. Så..livet är en fet fest. Dessutom har jag min underbara benhinneinflammation att peta med. Jag som är danssugen och obrydd far iväg på diverse skutt och hopp aerobics ändå och lider lite...men ...jag tror ändå att det kanske eventuellt är på väg mot det bättre det också. Kände då inget sist jag tränade.
Puöööh. Hade stugsista i helgen och stuvade i ordning stugan för vintern. Känns skönt som fan. Slipper vara där nu.
Ja....nu ska jag på fest med raringen min efter vi ätit lax. På festen kommer jag att ha på mig kläder. Kalasbyxor å en kjol och så även en tröja. Under det rundar ajg av med en BH som är nåsåsnär ren och underbyxor. Jag kommer att göra succe..oj fan....hur stavas det nu igen?
Skitsamma. Arrividetschi!

RSS 2.0