Yaki Da

Kom någon ihåg dom? Låter är inte så bra. Sjunger konstigt tycker jag. Det är i alla fall den låten som spelas nu i mion nostalgi lista på det där kända musikspelningsshitet. Förutom det är jag sjuk och ynklig. Hostar och snorar och igår var det skön/skum feber som regerade.
Jag spelar ett grymt beroendeframkallande och försöker intala mig själv att jag inte är så insnöad. Måste hitta på något annat, men det är ju tvspels väder ute. Must resist. Hnnnng!
Har lämnat över nycklar nu till mitt gamla plejs. Jag kan sitta och vara nostalgisk om jag vill men det ids jag inte. Jag bodde inte där så länge ändå. Hann inte kännas som något hem. Här där jag är nu är ett rejält jävla hem. Satan vad jag trivs. Jag längtar hem och vill bara VA här. Ibland när jag beger mig hemåt efter en extremt pissig dag och jag känner att jag bara vill gråta, somna, slåss och dö så hinner jag i regel bara ta av mig jackan så känner jag batteriet laddas igen. Efter ågra minuter är jag människa igen och jag förstår inte vad jag var så sur över förut. Så ska det vara hemma. Balkongen vi har är helt jävla divine. Det var egentligen dumheter av mig att peta på med blommor ändå från fröstadium. Jag ids ju egentligen inte och kasta lystna blickar på färdigutvecklade blommor i butiker. Jag ska ge dem några chanser till. I den här lägenheten finns det nämligen plats för överflödiga tingestar. Kanske jag ställer dom i lekrummet. Man vet aldrig riktigt vad jag ska ta mig till härnäst. Det är ganska spännande. Jag vill sätta upp ett stort stycke typ på balkongen på väggen för att läa lite extra i hörnet där jag huserar, men det får vänta till varmare dagar. Rätt som det är så blir det FÖR varmt. Jo...tro mig. Det kommer varma dagar som fan sen. Just nu tyckte jag att regnet var ypperligt för de har sopat och dammat på vägarna så luften behöver sköljas anser jag och jag har jämt rätt.
Jag är grymt peppad på att fara på spelning någon gång snart...när nu yran är här i stan. Slagsmålsklubben är ju bland det bästa. De påminner mig om när pappa hämtade mig med bilen sista biten till stugan. Sommar och värme och älskade pappa. Må-bra-musik av högsta rang. Hänga med lillebror också. Bra shit. Storebror ska ha spelning hemma i byn ikväll men jag ska inte dit. Jag får önska honom lycka till idag istället. Kanske här på bloggen. Ja! HEJJA JOLA!!!! Rocka aschlet av allt och alla. Ha skoj!
NÄÄÄÄÄÄ nu ska jag spela hevay rain fuckers!!!!!!!!

Petunia och tagetes

Det är det jag odlar här i små plastlådor. Men...efter att det kommit upp grönt så vet jag inte vad jag ska göra riktigt så jag blev tvungen att ringa mamma. På allvar så vet jag inte. Nu kommer jag inte ihåg vad hon sa heller...men det ska väl typ växa och så. Sen ut på balkongen i kitchiga krukor. På tal om balkongen så blev vi ääääääntligen av med sista av shitet från föregående hyresgäst idag. Det tog oss endast två månader. Men det har inte varit läge förrän nu ( jag har inte känt för det). Men idag fick älsklingen energi och vi hyrde släp och gjorde det jag älskar mest; slängde shit på återvinningen. Det är något destruktivt roligt med att slänga sönder saker. Helst tv-apparater eller stoooooora glasskivor. JOY! Nu är förrådet helt jävla tömt och dessutom lägenheten. Imorgon vankas det städning och efter det är det fanimej helt klart. Även gval jag inte riktigt vill ha har jag kastat. Konstiga möbler på hjul.
Sedan har det gått till så här: Jag har fått saker av min kära mor som jag, i svaga stunder tyckt att jag kanske kan ha på något bra ställe. Sen kommer jag på att det är dynga och irriterar sönder mig och bestämmer mig för att kasta det. Då vill mamma ha tillbaka det helt plötsligt. Sucka! Man ska inte ha saker. Kartonger nere i förrådet lever jävligt riskabelt nu. Om de inte blivit rörda innan nästa år (samma tidpunkt nästa år that is) så slängs dom obönhörligt.
Nu har jag kommit upp i varv och skrivit en to do lista inför imorgon. Hoppas bara energin är på samma nivå imorgon.
Egentligen var det inget mer jag ville ha skrivet så jag lämnar er så här. Gå och släng bort något nu! NU!

Ja unn mä

Idag har jag helg efter flera timmar jobb på de dagar som alla andra fick vara ledig på. Hejja. Firar rejält med att klippa frisyr hos en äkta frisör. Nä det blev ingen tjolahoppsansa-frilla med spret och lugg och snesvajhår. Snarare tvärtom skulle jag  vilja påstå. Jag har sällan varit så söt som jag är nu med pagefrilla. Jag brukar sky den som elden då jag sr ut som 12 i den. Nu när jag är trehundraelva år i verkligheten så gör det inget om jag ser ygre ut i håret..eller..ja så. När jag ändå var i lyxartagen så unnade jag mig nya mjukisbyxor. DET är flärd på hög nivå och även mode...som jag är bra på som fan. De är grå med kardborreband på fickan. Lila glitter dessutom. ÅH!!! Det är ju för fan märkesbrallor. Nike. Fett! Jag har alltid full koll.
Igår var jag och älsklingen och två underbara människor och kikade på kattutställning bara för att jag fick för mig att det skulle vara najs. Det var det också, men...det känns lite skumt att titta på djur som tvingas sitta i små burar där de egentligen inte vill vara bara för att en tant eller farbror sen ska klämma på dom och ge rosett...eller låta bli. Lätt coolast var de katter som sov i kisslådan. Lönt att kliva upp lixom. Finns ändå inget att göra på mina 1 kvadratmeter. Efter kattäventyr ville vi ha mat men det är jävlar inte det lättaste i Umeå stad på en söndag. Folk ska hålla sig hemma på vilodagen (sa Gud typ). Inget är öppet förutom Bishops som faktiskt bjöd på mat...eller...bjöd på mat man fick köpa. Jag grät iochförsig inte för deras hamburgare är divine. *infoga bild på smarrig hamburgare här*
Idag lekte jag också tant och ivrade över ett gäng penséer som jag ville ha. Olika färger och sånt. Det gör mig glad och glad vill jag vara. Därför köpte jag töckena blommor och stoppade ute på balkongen.
Sista lyxpinalerna vi införskaffade var smaskiga öl av olika slag. Står på kyning till framtida fylleslag.
Det var allt. Ikväll ska det dansas i de nya byxorna. Måste ju kolla om man blir snabb i dom. Ny vattenflaska också...gamla luktade illa. Gammtrut typ. Diska är för loosers. Hejdå!

Ond påsk

Egentligen firar jag inte, men ändå blir det firat lite. Jag har ett knippe med ris som jag plockat själv i skogen som jag pyntat bara mer och mer eftersom. Först hängde det små bär med is på (konstgjort så klart). Sen hängdes det upp ägg på det och slutligen fjädrar. Nu är det späckat med tjoller precis som det ska vara. Jag har jobbat både långfredag och även annandag påsk sen så jag trycker in lite påskfir där emellan. Idag var bästa dagen med fir. Solen kom fram på eftermiddagen så vi skyndade oss ut. Köpte sen plattor av plast till balkongen så att de täckte hela och drack sedan kaffe där ute i solen. När jag stod där ute och knäpade började det leva om nå jävulskt. Jag trodde någon misshandlade en cykel men det visade sig vara FEM svanar som kom flygande. Vårigt som faen! Mer sånt. Snön lider och plaskar och (viktigast av allt) dör. Så fort jag kommer åt en hög med snö måste jag sparka på den och ha sönder den. Jag får inte mycket annat gjort om dagarna.
Vi for hem till lilla mamma igår och käkade påskmat med henne. Hon har genomgått en relativt stor operation och mår ganska bra nu. Mycket ont har försvunnit och det är alltid bra.
Jag har börjat spana hejvilt efter shit att inreda balkongen med. Har fått för mig att det ska bli vårt nirvana. Mysigt som fan ska det vara. Just nu är det ett gammalt däck där och grejer vi inte vill ha. Eftersom jag snart ska hyra ett släp och dra grejer på återvinningen så ska jag passa på att dra med dessa också.
Lägenheten är ju såld nu och det innebär att jag måste ta tag i slutgiltiga städningen av förråd och sånt. Drygare än fan själv. Det blir ändå bra till slut.
Snart borde vi ha inflyttningsfest. Nu ska jag kela. Hej då!

RSS 2.0