Rock and/or roll..man får välja

Nu sitter jag mitt bland packade kartonger och fyllda sopsäckar och njuter av morgonkaffet. Det är måndag morgon och jag har helg nu. Har betat av många jobbtimmar spetsat med enveten förkylning i helgen så det känns som att jag är värd detta. Har dessutom varit duktig och avklarat viktiga samtal på morgonkvisten. Bokat möteslokal, skött mina finannser(hur i fan stavas det?), pratat med kvartersvärden dit vi ska flytta. Vi har ett litet dilemma. På onsdag ska vår framtida lägenhet besiktigas. Vi har inget rätt att vara där då. Inte heller nuvarande hyresgäst behöver vara närvarande om han inte känner för det. OM vi ska få nycklarna innan måndan 1 februari måste denne intyga att det är ok. Men denne lilla söööööööta hyresgäst är omöjlig att få tag på. Vägrar svara när man ringer. Spelar ingen roll vilken dag eller vilken tid man ringer. Det är samma sak jämt. Inget svar. Har till och med lämnat ett brev med våra nummer där vi ber honom att snälla kontakta oss men ICKET. Gwaaaahhhh. Vad är han rädd för? Han bara ställer till det för oss och jag misstänker att han inte vet om det. När vi en gång (mot förmodan) fick tag på honom för att fråga när han bokat just besiktning svarade han att det inte var något han brytt sig om överhuvudtaget. En indikator på hur det är ställt i hjärnkontoret på karln. Svårt att prata med skitungen då. Skitunge är han trots att han ser ut att vara äldre. (vill infoga ett fota av en skitunge här men vet inte hur). Så antingen blir det en chill flytt på onsdag med gott om tid och mys i helgen. Eller så blir det en sjukt stressig flytt på måndag så allt ska ske samtidigt. utflytt, städning och besiktning på samma timme. Jäppz. Kämpa, kämpa, kämpa. Hur många kläder packar man i ett sådant läge? hahaha. Skillnad på två dagar och sex dagar. Onekligen. Förbered er på en skitig Emma. Varning har härmed utfärdats.
På tal om det ska vi börja köra våra löner via datorn nu. Samma löneblankett men datorn räknar ihop timmar själv och sånt där. Kommer på mig själv att känna skepsis inför det. Det är helt SJUKT (min skepsis that is). Eftersom vi ändå måste signera dem så får vi se den slutgiltiga lönerapporten innan den skickas iväg. Det känns bra som fan eftersom de annars är rätt enkla att kludda på. Förra månaden hade jag missat lite kolumner och höll på att gå miste om många pengar. Man får tydligen ut OB ändå fast man är sjuk en helg. Jag visste inte det. Jag trodde man var sjuk, sjuk och fick gott skylla sig själv. Hoppas jag inte gör stora feta tabbar sen. Hejja jag.
Egentligen är jag ganska skitig och luktar inte liljekonvalj. Håret är så fettskalle att det ser blött ut (blir så när jag tjollrar till det med hårinpackning. Enbart dynga!) Duscha är prioritet ett, sen Terry Pratchett i soffan. The wee free men är bland det skojsigaste jag läst. Men såattehh....härå typ.

Oh well

Det kanske inte blev så hemskt mycket förändring som jag tänkte mig. Men lite gult i alla fall. Undra bara vad det är för trasig stad jag fått längst upp. Jag hade hellre sett nå träd eller så. Om jag kisar och skakar på huvudet så blir det rätt så likt träd. I morse var jag uppe långt innan tuppen. Jobbade och det skulle faras iväg på stuff så väckaren var ställd på 05.30. Egentligen ingen större skillnad motför 06.00 men det känns i huvudet nu att jag inte är den vassaste kniven i lådan. Jag misstänker att jag gjorde bort en jävla massa energi igår då jag studsade som en flipperkula i lägenheten och pillade på allt. Städade, bakade bröd, tvättade, gjorde hummus, ringde samtal, gick med insamling, hämtade flyttlådor, diskade å så vidare. Ett dilemma börjar göra sig anmäld nu då vi ska flytta om två veckor men får faimej inte tag på mannen som bor i lägenheten vi ska ta över. Vi vill ju veta besiktningsdatum så vi vet vilken dag vi ska rikta in oss på. Ringde hyresvärden och de hade inte heller så lätt att få kontakt med honom. I värsta fall får vi flytta fort som fan över en dag bara. Raskt och bra. Kommer att gå mycket kaffe och energidrycker den dagen. Haha.
Jag har även varit och firat lilla mormor som nu är 90 år. Enligt henne själv är hon bara 70. Påminner man om riktiga åldern utbrister hon förfärat "men är du inte riktigt klok?!" och det är svårt att argumentera vidare då. Otroligt roligt att träffa släktingarna. Inte ofta man hänger med dem nuförtin. Det kom även en kvinna som kände igen mig och storebror från kyrkans barntimmar. Galet! Jag jag minns så gick jag dessa kyrkans barntimmar både i mormors hemby och i min uppväxtby. Gillade jag det så mycket att jag var överallt? Uppenbarligen. I alla fall har jag inte moderiktiga kläder på mig idag. De liknar en pyamas väldigt mycket. Jag anar att om jag stannar av så faller ögonlocken ihop och då kan man lika gärna vara bekvämt klädd.
Nä. Jag får be att få återkomma då jag är mer på alerten. Tills dess live well and prosper.

Nu varnar jag er

Jag är omåttligt döless på min svintråkiga blogg. Nä inte innehållet; det är fortfarande megaaktuellt och asroligt att läsa (PAX!!), men själva designen är under all kritik. Under all MIN kritik och därför ska nu alltså datasnillet Emma ge sig på detta. Tanken är att jag ska peta på utan hjälp av pojkvännen som är en rejäl hejjare på det där med mjukvara. Mjukvara i min värld är sånt man stoppar i mjukisjur så att de blir...tja..mjuka. Men jag vill ha färg nu. Dessutom villl jag bli lika bra som andra på att peta in bilder lite här och där. De som känner mig väl kan intyga (och förfäras) över att jag av någon anledning snöat in totalt på färgen gul. Varför vet jag inte. Men får jag välja så blir det den färgen. Ingen hård hårdrockssvart/grå/vit med blod och dödskallar än fast sånt också är tjusigt. Men jag kommer inte heller att hänge mig åt äckliga satans hello kitty. Vi får se hur det går. Mest troligt tröttnar jag på allt och fortsätter hävda att det är texten som är det väsentliga, men då de flesta inte har något vettigt att förtälja har det istället börjat anse att "en bild säger mer än tusen ord" vilket är skitsnack. Hmm..min kluvenhet lyser igenom men jag har alltid insisterat på att få förbli ambivalent och det fortsätter jag med. Det blir mer spännande så.
Såatteh....nu ska jag peta. Hejja jag.

blogg skrivs bäst till Mr Townsend

Han nynnar mjukt deep peace i mina öron och jag är kreativ som en blådåre. Först mörade jag alla tomtar här hemma. Jag packade varsamt in dem i bubbelplast (som jag faktiskt INTE smällt) och sen ner i låda. Förrådets nyckel är på jobbet idag så därför får slutgiltiga undanstoppningen vänta en smula. Skurade sedan ett badkar. Nu är det rent som fan. Kände mig hälvfärdig här och dessutom sprickfärdig. Jag har en jävla hälspricka. Hör och häpna. Det är inte ens skönt. Mamma brukar limma sina med superlim och jag ska fan testa samma sak om inte den här ravinen sluter sig. Drog sen iväg till stället jag kallade hem förut för att hämta lite stuff. Mest salvor av alla de olika slag. Man ska ha en under ögat, en på superdupermegatorra ställen. Sådana har jag mängder av. Mest är det mina vacka spiror som knastrar av torrhet. De slurpar i sig olja de jävlarna. Jag röjde även runt där på plejset. Så mycker prylar som ska överallt. storebror tar tillbaka sin säng, morsan tar tillbaka tyger och sådant. Lillebror ska ta tillbaka hantlar. Jag hittade även en barnens bibel som är hans. Lilla söta bästa lillebror. Han vill nog läsa den från pärm till pärm för GOD IS AWESOMEEEEEEEE!!! Detta är ett internt skämt som jag kör med mig själv ibland och fnissar i mjugg (eller kan man bara le i mjugg?). För många år sedan hade jag god chanel på tv. Den bjöds på lite gratis ett tag och var....sinnessjuk. Det var glättiga unga människor i lotta engberg kläningar ( ja kvinnorna i alla fall) som berättade shit ur bibeln. Sedan var det klipp till en skock ungar i färggranna sackosäckar som unisont utbrast "WAY TO GO JESUUUUUUUUS" eller "GOD IS AWESOOMEEEE" eller när tanten sade att Judas var en liten liibatting tyckte kidsen att "THAT`S BAAAAAAAAAAAD". Till detta mässande gav de samtidigt tummen upp eller tummen ner. Ja...jag sa ju att det var galet. Sedan ner till mitt förråd där jag konstaterade att hela jävla legolådan tippat och spillt ut sitt inehåll. Suck. Tog lite tid att plocka upp. Det fanns dock inte så mycket att kasta där alls. Skönt. Allt ska ju mycket snart flyttas för jag ska..ja..haha...flytta. Såatteh!! för tjugofemte gången i mitt liv. Nu ska jag peppa tills det är dags att fara på träning. Dansa, dansa, dansa. =) Ha det!!

RSS 2.0