Jag regerar och är härskarinna över allt som finns

Dessutom är det ingen överdrift. Det är bara så att många inte vet om det än.

Igår var det världens mäktigaste dag. Jag bara måste fippla på bilden på ett träd här och få upp nån bild. Tyvärr glömde vi kameran så det är fotat med mobben, men det kan ändå vara helt ok.
Jag sket nästan ner mig när vi var där för det swooshade så jävulskt ovanför huvudet på mig och jag har i regel svårt för stora saker som insisterar på att vara ovanför mig såsom helikopterplattan på sjukhuset, vattentornet på mariehem och nu även dessa magnefika tingestar. Det roliga är att det låg blad och pryttlar till ytterligare bestar så det kommer flera och då ska jag dit igen.

Förutom det kom världens roligaste sms idag från en kille som undrade om det var roligt att umgås med någon i sin egen ålder äntligen och att det var så roligt att äntligen träffas i verkligheten samt att han faktiskt fått mitt nummer från facebook för länge sedan och därför absolut inte var någon stalker. Aaaaaaasgarv. Så jävla busted. Det är exakt stalker han måste vara. Ännu en som vill komma i kontakt med andra Emman och kikat på eniro eller dylikt. Så fel det kunde bli. Christoffer hette han dessutom. Känn dig träffad pysen!!!!!!!!

Det har regnat ute idag och ingen trivs bättre än jag då. Älsk, älsk, älsk, älskar regn. Vi tog en promenad i diset. Roligt med glajjer i sånt här fjös regn för helt plötsligt ser jag ingenting.
Nu på kvällen har jag hunkat kaffe och petat å med mobilen. Det är fan stora grejer för att vara jag för sånt brukar jag inte ge mig på. Men nu är det både ny sms signal OCH ny ringsignal. Inge jävla lady gaga eller sånt dravle utan tv-spel så klart. Zelda i mitt hjärta!

I fredags (bara för att hålla mig till en okronologisk dagordning) var det polare över hit. Vi lirade brädspel och jag fick dessutom vinna i ett. Jag regerar och härskar och även andra synonymer.

Nä nu ska jag ge mig på knappen med ett träd. Hej då.

Dags igen

Jag befinner mig hemma ett tag och känner helt plötsligt för att fräscha upp bloggen lite.

Det har uppstått ett litet problem i min tillvaro nu. Det finns en tjej med samma namn som jag i samma stad som jag och av någon anledning vill en jävla massa män komma i kontakt med henne med diverse idiot-sms på alla möjliga tidpunkter på dygnet. Nu är det så att jag är INTE hon. Ni måste göra er hemläxa bättre. Till och med Slitzidioterna ringde ju mig och ville ha med mig på bild i deras tidning (jag har för mig jag skrivit om det förut).
Men det här är alltså MIN blogg sådetså. Det är inte mig ni vill komma i kontakt med.

Förutom detta lilla utspel så firar jag min semester för fulla muggar för tillfället. Första veckan spenderades i stugan med mamma och vovven. Det målades, planterades, planerades, solades, badades, städades och en hel jävla massa mer. Ingen dirket vilovecka. Denna vecka är mer åt det hållet. Jag är hemma igen och har inte mycket för mig om dagarna. Två cykleturer, en svettig långpromenad och lite tv-spel var allt jag pysslade med. Idag har jag varit en aning social och haft hit John. Dels för att visa nya lyan och för att skriva ny karaktär till nytt RPG. Det känns som att complete masks of nyarlathotep ligger lite på is. Efter min karaktär dog så tog jag mig aldrig riktigt tillbaka. Men efter ett långt uppehåll nu är jag gryyyymt taggad på att spela igen. Synd bara att många ur ursprungsgruppen ska flytta. Inte nästgårds heller direkt. Nya Zeeland liksom....å sånt. Går inga ultrabussar dit. Vi får rekrytera nytt blod kanske? Som vanligt blir jag grymt eggad av att surra med En Annan Spelgrupp. Asmånga bra tips.
Dessutom ska vi hänga med polers på fredag. Jag tänkte spöa dem lite i spel. Få dem att gråta blod och sånt. Mouaahaha!!
Vi borde dessutom ha inflyttningsfest snart. Det kommer att bli i höst när alla har kommit hem från semester...japp.
Egentligen var det inte mer än så jag ville idag.
Hej då!

RSS 2.0