Heureeeeeeka!!!!

Jag och Archimedes (fast han var nog lite smartare) men jag gillar hans uttryck. Jag har en underbar kväll här. Har just suttit och skrivit dagbok i skenet av min famarmade kandelaber. Känns lite som att åka tillbaka i tiden. Har dessutom haft ett glas gott, rött vin bredvid mig. På vardagsrumsbordet ligger ett pussel som just lagts färdigt. Imorgon vid 12 skriver jag kontrakt på försäljning av min lägenhet. Jag har varit beredd att pruta bara för att bli av med den och helt plötsligt blev det budgivning. Det krävs bara två för att det ska trissas upp liksom. Går försäljning igenom ska jag börja kasta blickarna mot Genua. För många månader sedan såg vi ett program om en kyrkogård med massa stenstatyer späckade med deteljer. Dit vill jag. Dit och Österrike och Edingbourgh. Alla. Jag reser inte särkskilt mycket eftersom flygplan gör mig stel av skräck. Hatar skiten.
På måndag ska jag hänga med underbara snälla Agneta. Vi har varit vänner sedan urminnes tider och hon är som systern jag aldrig fick. Jag ser fram emot det med andra ord. =) Det som är bäst med henne är att hon är äkta. Rejäl jävla tjej liksom. Hejja hon.
Det bara sprutar av må-bra shit nu och jag surfar på vågen. Ids inte räkna upp allt för det angår inte alla, men det är KUNG!!!!!!!

Meningen med snöoväder

Först hann asfalten tina fram och det gick ett schwung att ta sig till jobbet. Lycklig var jag eftersom jag är lite harig och skackelhänt när det ska cyklas på isknövel toppat med snömodd. Sen på måndag morgon vid 05.55 märkte jag att det kommit sisådär en decimeter ny, färsk snö. Jag fick traska till jobbet. Snön har fått ligga kvar av vädergudarna som verkar upptagna med annat än just tinande. Så idag kom de på att snö är fint och vill fylla på med ännu mer. Jag brukar alltid säga att det är grejhöjta när det kommer bakslag för då är det ett mindre kvar innan de tar slut. Det ser sjukt ut när jag gluttar mot fönstret. Snön yr utanför och på fönsterbänken växer skira små skott som ska bli tagetes (odlar själv minsann).
MEN det jag skulle komma fram till är att det ÄNDÅ inte gör något. Efter en kvick promenad till macken kände vi att det inte är roligt utomhus så jag kom igång inomhus istället. Har huserat i denna lägenhet i mer än en månad nu och inredningen haltar lite. Vet inte var vi vill ha tavlor, spelgar, möbler och så. Gardinstången som är tänkt till köket har fått stå och luta i hallen. SÅ idag kom jag äntligen till skott. Gardinstången är på plats. Stereon i lekrummet är kopplad. överblivna möbler är utlagda på blocket (fast det är inte min förtjänst), nya högtalare till datorerna inkopplade..jööh..ni fattar galoppen (hela tiden hade jag på mig asfräcka kläder å ingen ring plus en snitsig sjal). Därför är min slutsats att det är helt suveränt med dåligt väder så länge man har energi att få shit gjort inne.
Nu vankas det gomatn och baldurs gate.

Cheerleader Emman

I helgen ska det vara trixhelg på IKSU. Tack vare mitt jobb har ju jag guldkort där (mouuaahahaha fuckers) och brukar traska dit med jämna mellanrum. (ibland ojämna bara för att jag har dålig karaktär). Dessa pass var extra trixade. Dedikerade till Michael Jacksson eller...Zumba tror jag att jag läste också. Sen var det passet aerobics dancebattle. Där känner jag direkt att jag ska vara med. Man kan tro att jag har fördommar (och det har jag också) om majoriteten av brudar som dras till aerobicsdance passen. Många sminkar sig innan de ska in och svettas. Många har nya kläder och sitter tajt som fan. Många har hästsvans. Många ylar i kör och klappar händerna när instruktören säger till. Många ylar ännu högre när instruktören frågar om de vill köra en final låt till och skippa stretchningen. Så ser majoriteten ut och så är det bara. Sedan finns det undantag och dit kan undertecknad sålla sig. Jag sminkar mig absolut inte för att fara och svettas. Jag gillar mjukisbrallan bäst. Urringat hatar jag. Håret är för kort för hästsvans ( i alla fall en som vippar) Jag gillar inte handklapp på kommando och jag gillar stretchningen och anser att den är pissviktig. Att få battla i aerobics dance innebär (i min fantasi) att man får dräma till de där förstnämnda tjejerna och säga till på skarpen att de ska bete sig. Vore det inte underbart? De slår ju givetvis tillbaka och tycker att jag är dum. Annas hade det inte varit någon direkt battle. Men eftersom de är rädda för att svettas, trassla till håret, bryta nageln och tappa koncentrationen så att plutmunnen plattas till så vinner ju jag med lätthet. Det kan med andra ord bli ganska intressant på fredag. Nu är det mest troligt att det inte blir så där dock. Snarare så att det är två instruktörer och horden med skuttande folk delas på två så de är mitt emot varandra och så skuttar man vidare. Så gjorde även jag i mina forna insruktörstider. Tiden får utvisa helt enkelt. Borde inte glansiga spandexbrallan komma tillbaka snart förresten? Allt annat gör ju det. Blåmetallicspandex hade jag och tyckte dessutom att de var helt ok på tjusighets skalan. Nu klär ju jag i allt så jag har det ganska lätt. *misslyckas tyvärr infoga självtaget snett-uppifrån-taget-kort-med-plutmun-och-oavsiktig(yeah right)-urringning-iförd-blå-metallicspandexbyxor.*
Det var det om det. Äre det nått så kan ni fråga.

(insert headline here)

Ja! Så här blir det ofta. Jag klickar igång bloggen men i rubriken fastnar jag. Orkar inte vara fyndig jämt.
Besökt hemma i byn resuterade i borttappad mobil. Jag vet i faen var den tog vägen. Den ligger i någon snödriva någonstans och skäms (hoppas jag). Det började dessutom snöa som fan så det var omöjligt att hitta något. Det var bara att inse fakta; den var puts väck. Det gör mig inte otroliga mängder med mycket. Rätt så nyligen öppnade jag luckan och såg då att den var äcklig. Kletig liksom. Jag kan därför övertyga mig själv att den säkert hade kraschat när som helst ändå. Gruvade mig rätt så rejält för att traska till telefonförsäljaraffär. Det är smöriga jäklar de där. De pratar på ett visst sätt coh ser så blanka ut. Dessutom luktar de konstgjort. Men det gick rätt så bra. Jag Slapp ha så mycket med dem att göra. Hittade en hygglig mobbe helt själv. Rosa blev den dessutom av någon anledning. Jag kanske är less på svart. Allt jag behövde göra var att ta lådan och bege mig mot kassan. Nu sitter jag och väntar på ett nyss SIM kort. Enligt tanten i telefonen skulle det komma idag. När kommer posten egentligen? Jobbigt med fulladdad. splitterny mobbe som jag ändå inte kan bruka. Nog om detta nu. Snart går det att ringa mig igen, men inte precis nu.
Nu vill jag inte skriva mer.

RSS 2.0