Känner sig mogen för hiphop

Dammade av gamla lars vegas idag. Dom är bra. Det är en ENDA jävla konsert jag någonsign skulle vilja fara på. Alla andra band vill jag inte fara på lika mycket. Å så är jag.
Efter att ha jobbat ännu ett pass idag kom jag igång ordentligt när jag kom hem. Jag bakar, dammsuger, letar min gamla mp3-spelare, dricker kaffe, blöggar, hittade fina armband i gammal låda OCH spelar lite spel och lyssnar på larsvegas. Bästa versionerna av så många låtar.
Imorgon blir det härj i stugan som vanligt. Vintra till ordentligt där sen är det fanimej färdigt för i år. Jäklarns alltså. Sen på kvällen...imorgon..ska vi hänga med Agneta och Daniel igen. Hon berättade just att hon införskaffat lakritspipor. Jag vill dit. FAtta hur gott det är.

Fast....alltså..jag tappade liksom farten här nu. Jag vill inte skriva mer. Måste jag det? VILL INT!

he rulla på

Idag har jag längtat till. OJ....måste bara tillägga..lyssnar på Hurt nu. Dom är bra. Helt plötsligt fick jag gåshud. De har kompinerat ihop tonerna på ett bra vis tyckte min kropp. Hej och hå.
Idag har jag i alla fall längtat till. Jag ska på lyxig ansiktsbehandling och försöka få någon ordning. Det har dykt upp envetna jävlar här och där och jag riskerar att klsa sönder mig själv när jag petar på. Bättre att unna sig lyx. KÄnde att jag var värd det eftersom jag jobbar två 24 timmars pass denna vecka.
ooooohhhh! Nu dök det upp en manskör på låten Silver lining. Jag DÖÖÖÖÖR!!!!! Så bra. Jag får spatt.
Ikväll ska jag även skaka röv till zumba. Det är faktiskt helt ok i mina ögon. Ovant som fan att kråma runt och vrida sig lite halvsensuellt. Råjobbigt när man har en ryggrad och andra ben i kroppen. Instruktören ser ofantligt proffsig ut så jag känner mig ännu mer som en gravid tegelvägg men det är bara att bjuda på det. Förra gången jag testade var det dessutom en tv man där som skulle filma. Men givetvis. JAg kikade på nyheterna men jag syndes (syntes?) inte. Haha. En annan lyx jag har idag är att jag for på bibblan igår och skopade hem nya boklån. Nu har jag svinmånga nya böcker att välja och vraka bland. Det är guld i mina ögon. Det får aldrig ta slut på böcker. Då blir jag syr.
Nu ska jag bara få tiden att gå fram tills det är dags att skrubba fejs. Nästa lyx jag unnar mig blir en total massage. En som inte är så direkt skön och taktilig utan man knåda utav ba satan för att få bort knutor och gval.
Ja..alltså...egentligen var det inte mer ändå jag kände för att rapportera om här. Ska jag kanske bjuppa på en bild när jag ändå lärt mig trycka på knappen av ett träd?
Jo..vi får se.
Förresten är hösten bäst och jag trivs som fan i detta väder. Hela tidpunkten är ba guld. Sådeså! Det här är Lotus. Han ville äta handduk.

RSS 2.0