Mitt liv som jag

Detta blogginlägg läses bäst till musiken av Slagsmålsklubben å helst låten "han som tuggar med öppnen mun dör" men har ni något annat bra alternativ kanske det också går bra. Ni får lägga in en motion.
Idag ställde jag mig raskt upp i morse för att inte somna om. Jag började istället städa min gamla garderob. Så mycket gval. Det är helt stört. Ut med skiten. Gluttade lite på den hylla där de kläder låg som jag helt plötsligt inte kunde ha på grund av viktuppgång på grund av PCO. Jag testade dom och det gick hur bra som helst att knäppa brallor och så. Jag kutade till vågen och kunde konstatera att det hänt en hel del där. Men så jävla trevligt. Min dröm nu är att ha normala bröst istället för två jävla juver som hänger och slänger. Det är mäktigt med bröst, det tycker även jag, men det behöver fan inte vara så jäääävla mycket av varan. Bort med skiten.

Firade med en promenad i snöstorm ner på stan. Det är rent roligt att promenera nu när även jag upptäckt det här med vuxensagor. Att lyssna på ljudbok är som att bli liten igen med snäll tant eller farbror som läser saga åt en.
Väl nere på stan blev det lunchbjudning med pojkvännen. Vi mumsade sushi som vanligt. Satan vad gott det är.
Jag införskaffade min nya favorit Oban också. Godaste whiskeyn i världen ever. PAX!
Igår ryade vi hos lillebror och spelade brädspel....eller kortspel blir det väl kanske om man spelar munschkin. Jag var sååååå nära att vinna. Sen kom vi på att vi ska fan hänga allihopa i helgen så imorgon kommer storebror och hans tjej hit och vi drar på resataurang. Satiken så najs. Jag blir fan avudsjuk på mig själv som har det så jävla bra.
Förövrigt har jag köpt ett till tv-spel nu för jag tyckte jag ville ha det. Rock band 3. Tyvärr har det inte kommit några instrument till Sverige än....inte i stora mängder i alla fall. Trist, för denna gång kan man lira klaviatur tydligen. YEEEHAAAA!!!!!
Ijallafall....humm...ska jag visa nått foto? NJääää inte idag. Ni får visualisera istället.

Det var då det jävligaste

Vi inleder inlägget med en bild.

Den är suddig med det beror på att jag skakar så infernaliskt. Vilken rush. Det där är en visdomstand som trilskats med mig. De har försökt få med den på röntgen men inte lyckats. Idag skulle jag dit för ännu ett försök och då kommer det in en man med specialglasögon (sådana med lampa i) och säger "jamen det är inga problem. Vi tar den nu". Asgött för jag hann jävlar inte gruva mig det minsta. Att dra tänder brukar inte var det roligaste man gör och även den här satt lite extra. När de väl fick ut den såg vi varför. Den har ju för fan en krok. God damn it. Jag har sjuka mängder bedövning i ansiktet som känns helskumt. De flesta kan känna igen sig I pressume. Dessutom blev kroppen hög på adrenalin och nu skakar jag. Ashäftigt. Som sagt....lite svårt att fota och säkert blir jättemånga äcklade av min tand men jag bryr mig inte. Det finns så intåhelvette många andra bloggar som handlar om andras ointressanta skit och nu bidrar jag med mig. Nu måste jag försöka lugna ner mig lite här för jag ska jobba sen och vara representativ och proffessionell...eller så messar jag och varnar att jag är ovanlig idag. Det går ju alltid. Nu återstår bara ett problem...vad i fan ska jag äta?

RSS 2.0