Jomen hej

Inte igår jag skrev men det beror mest på att jag inte ids dela med mig av allt ointressant som händer. Eller ointressant var fan fel ord men jag ids inte babbla på om allt som händer. Det jag däremot ids babbla på om nu är lite goda nyheter jag fått. Min kropp har börjat förändras nu. Jag vågade ställa mig på vågsatan. Jag brukar sky den som elden för den ger mig i regel inte så mycket pepp. Men förra veckan var det dags och jag har gått ner 6 kilo. Yeehaaa! Jag och sambon har börjat träna något som heter punsh out och det går ut på att man boxar och sparkar aschlet av sig i 70 minuter. Första gången höll jag på att kräkas redan på uppvärmningen. Sen blev vi sjuka tyvärr och blev tvugna att stanna hemma och tråka med feber och shit. För min del resulterade det i en hel del överskottsenergi och superduperpepp. Gött!! Det känns i hela kroppen att allt är awesome.

Idag tog vi en promenad och hittade två spel vid namn darksiders och mini ninjas. Två spel man måste ha. Sen fick jag fippla lite på nya nintendo 3DS. Så jävla mäktigt. Dessutom ska occarina of time komma till denna underbara konsoll. Emma ska ha. Köpa, köpa, köpa.

Nu tänkte jag egentligen lägga in en bild på hur bra mina skott tar sig för jag odlar även i år. Petunia och Pensé. Struntar i tagetes för de var ändå jobbiga och blommade EFTER jag hade tröttnat. Dumheter.
Jag är en liten tant och tycker sånt här är roligt sådeså!

hejdå!

39 graders intelligens

Nu har jag dragit med sjukdom i flera äckliga dagar. Tusen kilowatt energi i söndags då jag provade på punch out för första gången och sedan totaljävlakrashade jag. Ont som fan i axeln (jag tror jag gjorde illa mig). Feber som en motherfucker och idag bröt ytterligare förkylning ut.
Under mina ryigaste stunder har jag haft några fenomenala stunder av sanning. Det här är vad jag kommit fram till.
1: Man måste dricka vatten på båda sidor halsen när man är törstig. Denna insikt har uppenbarat sig för mig även förra gången jag hade ordentligt med feber men det är lika fullt sant. Man måste fukta båda sidorna av halsen när man dricker och då menar jag insidan. Japp.
2: Människor som sätter prestige i pengar är jävligt farligt ute och de är även en sorts människa jag föraktar. Värdesätter de pengar så högt så innebär det att de går att köpa (oftast av män i 50-70 års åldern i kostym) och då blir de opålitliga(re än vanligt). Jag är inte dum så jag fattar ju att pengar behövs. Köpa mat och betala hyra och sånt shit. Men jag pratar om folk som tycker att man bara kan ha det bra om man har riktigt mycket pengar. Idioter är vad dom är och jag är glad att jag inte tillhör den skaran.
3: Den sortens människa jag litar på absolut minst på och som hittar på mest jävulskap i världen och är minst värda är män i 50-70 års åldern. Gärna i kostym. Jag kan rysa bara jag tänker på dom. Extremt jäkla opålitliga. Ofta är punkt tre förknippad med punkt två. Men tänk efter. Är de normalt funtade i skallen? Det finns undantag så klart men de flesta av dem....huvvafuckingligen. Jag litar inte på dom för fem öre. De vill illa.

Det var vad jag kommit fram till. Jag är inte friska än och knaprar alvedon och sniffar vicks för fulla muggar så det kan hända att listan fylls på. Men för närvarande är jag nöjd.

RSS 2.0