Julhets?

Nej för i fan!
Här chillas det järnet. Lägger jag fram en julduk så måste jag belönas med en kåsa glögg för det. Jag känner endast för att pynta med tyger och belysning i år. Tomtarna får vila om de inte gjort rätt för sig. Det finns några apfina tomtar som jag fått av mamma. de ligger och chillar i blå eller grön sparkdräkt. Sen hr jag även ett luciatåg med spretiga barn som också får vara med.
jag har just införskaffat årets första julklapp också. Ett myggnät till en familj i Afrika. Via barnfonden kan man mycket enkelt knappa fram gåvor och skicka i ett nafs. Mitt tips är att komma ihåg att knappa även där när nu alla börjar bli störda i huvudet och vill konsumera som galningar. Min stackars familj får inte ett jota av mig i år. Det de vill ha för de köpa själva. Jag införskaffar hellre spontana "grattis på sista tisdagen denna vecka" presenter eller " tänkte på dig och blev glad" presenter. Lix!
Jaha....så fotade jag lite av de coola tomtarna och fina julpyntet men kameraaschlet vi har gör som din vill och det blev skitfula bilder. Dessutom hittar jag ingen sladd att koppla till datorn. Såatteh...jag är skitless och vill ha en kamera. Jag vill ha!! VIll! Vill! Vill haaaa!!!!! That´s the christmas spirit! Yay me!

Tjöh

Jag HAR påbörjat inlägg flera gånger med inte orkat genomföra och lägga upp. Nu sitter jag och har tid över innan jag ska skaka rumpa till salsatakter så därför blir det ordbajseri av rang.
Hur ser läget ut för jag nuförtin då? Jag varnade i förra inlägget att hösten blir hejjig och det stämmer. Jag har varit på spelmässa i Tokholm och firat massa 30-åringar. Går dessutom två utbildningar samtidigt. De är bara tre dagar vardera men ändå. Jag får lära mig allt om de fackliga grunderna och så får jag lära mig om hur man är arbetsplatsombud. Hejja jag. Jag har hittat en finfin punkt i kollektivavtalet om att om man jobbar pingst eller om nationaldagen infaller en lördag eller söndag så får man en ledig dag. Jag lovar! Sak dock ta reda på mer information om detta i veckan då det kommer representanter från saktionerna och jag får ställa alla mina tremiljarder frågor. Vad är det för skillnad på "natt" och på "jour" till exempel? Svar kommer inom kort.
Det trillar mot jul också. Denna fruktansvärda högtid som jag inte vet vad jag vill göra av riktigt. Pappa dog strax innan jul 2007 och sedan dess har ju skiten av förklarliga skäl varit lite tumultartad. Vi har väl testat på det mesta i familjen för att få till den där satans julstämningen och det har fått varierande reslutat. I år blir ännu en ändring. Ingen av oss firar med granny för vi ids inte sätta oss och köra. Storebror och mamma firar hemma i byn tillsammans och lillebror firar väl på BB´s parkering för han väntar smått i december. I denna redovisning ingår givetvis deras tjejer. Det är inte lillebror som ska ligga och krysta och kämpa på där runt jul utan det ÄR faktiskt hans tjej...jag tänkte ba om ni undrade. Jag och MIN sambo firar så lugnt vi bara kan. Äter lite mat hos svärföräldrarna och sen inget mer. Inget ryande. Inget bilåkande. Bara han och jag. DESSUTOM inga julklappar. Det kan mycket väl hända att det dyker upp mellandagsklappar men inga julklappar. Det är endast lillgvaddis som kanske får en julklapp. Tämligen orättvist att missa med bara några dagar och måsta vänta ett helt år tills nästa jul bara för det. Årets bästa beslut är att den enda som får julklapp (förutom kanske bäbis) är JAG! Det  beror på att jag är så suverän och förtjänar en klapp från mig själv.
Nu ska jag: 1 dansa zumba. 2 handla på vägen hem och 3 laga gryta på kvällskvisten. Det blir godast så.

Sådärjah!! det var en uppdatering av RANG!! Här får ni en bild också. PUSS!!!!!!Dimmigt i Umeå ibland

RSS 2.0