Skulle fota mitt mode med det var slut på batteri i kameran.

Nu kommer århundrates bästa citat " Hon hade ett sätt som fick andra att ta henne på allvar trots hennes svaghet för mode." Sidan 154  i Danielle Trussonis bok Angelology. Jag garvade läppen av mig.

Idag har jag förkovrat mig på utbildning i nio intensiva timmar och det ska bli 18 timmar till. Jag håller nämligen på att bli arbetsplatsombud med allt vad det nu innebär. I nuläget har min arbetsgivare inte visat något intresse alls för att ha några sådana överhuvudtaget bland sina anställda. Räkna då att det är 15 arbetsplatser med cirka sex anställa vid varje arbetsplats. Jag tror det är dags att de får bita i det (som de verkar anse det) sura äpplet och acceptera verkligheten. Synd för dom men jag tänker fan bli ett ändå. LIX!!
Men satiken så drygt det är att sitta på föreläsning i nio timmar. Vi satt dessutom på stolar i en cirkel utan något bord framför oss och med anteckningsblock i händerna. Inte det lättaste. Nu skriker kroppen att få lossna från faststelnade positioner. Det låter "keck". Det extremt jävla tråkiga är att jag får träffa min sambo någon gång på fredag eftermiddag då han jobbar kväll och jag pluggar dagtid. Buääähh. JA jag är bortskämd.
Någon dum granne spelar hög musik på nätterna här. Jag hoppas den får kondylom i halsen den jäveln. Jag kan ju inte sova. Gaddämit. Nu borde och ska jag gå ut med soporna för de doftar inte loljekonvalj alls.

Men hej!

Goddagens trogna bloggläsare. Jag vet att ni är få (kanske till och med inga) men det struntar jag blankt i för jag skriver ändå. Skicka babbel ut i cyberrymden är min specialitet.
Idag pysslar jag med att sitta på jobbet i några timmar och ha en bubblig, glad känsla i kroppen. Jag vet inte riktigt var den kom ifrån och jag åt inte bönor igår. Den bara är där ändå. Jag kan sjunga som denna där Rebecca Black om att det är fredag men jag har aldrig hört låten så jag får gå på själva andemeningen med den. Det är fredag och det räcker som anledning till glädje idag.
Förra helgen jobbade jag en jädrans massa timmar och när jag var ledig firade vi en söt Frida som fyllde år. Överraskningen att alla var där fick hennes gravidhormoner att slå bakut och tårarna sprutade ett slag. Men sen lugnade hon ner sig och vi ryade på äventyrsbadet i H-sund ett slag. Men denna helg ska inte fyllas med jobbtimmar utan snarare tvärtom. Jag har så jävla många bra böcker jag vill läsa och pussel att pussla och spel att spela och bröd att baka att det är lite svårt att veta vars jag ska börja.
Nummer ett på önskelistan är mer höstväder. Det är fullkommligen ljuvligt. Att cykla hem svettig och varm från träning i kyligt höstregn livar upp min själ (nä jag skojar inte). Regn och storm mot rutan medan jag läser eller bakar eller sjunger en sång är mysigt. Skulle det råka vara sol ute kan man ju dra ner persiennerna.

Jomen jamen alltså...egentligen var det inte mycker mer än att skicka ut lite må-bra-energi idag- Jag mår finfint och jag hoppas ni gör det också.
Toodels!

RSS 2.0