He vart inget

Nä. Arbetsgivaren från förra inlägget ringde med tråkiga nyheter. Brukaren ville inte ha mig och det är ju brukaren som bestämmer även om  jag kan känna att det var i sista minuten för på tisdag står de utan folk. Men det är ju inget jag behöver bry mig om. Brukaren där får göra precis som hon vill. Det är helt och hållet hennes liv.
 
Samtliga i denna hushåll tog en regning biltur till maxi idag för att införskaffa diverse smaskigheter till midsommarhelgen. Jag har redan påbörjat min laxtårta, mojitotårta och bakat källarfranskor. Enda planen jag fått revidera är den om rabarberdricka. Finns inte att köpa. Känner att jag snabbt blir rabarberrabiat och vill göra egen saft. Det står säkert många plymer med oanvända rabarberstänger runt om i  staden som jag kan få skörda. Yay!
 
Jag är även en smula regnrabiat idag och VILL fan ut och traska trots ihållande regn. Jag har ju för i faen en helt ny GUL!!!!!! regnjacka som jag kan dra på mig. Yay igen!
 
Ska jag kanske bjuppa på din bild till detta inlägg? Vi ser väl vad som finns.
Till exempel kan ni få se mitt dilemma nuförtiden. Det är en mage ivägen för texten i boken.

Näeeeehh

Vaknade 04.43. Då hade jag tydligen sovit färdigt för denna gång. Halsbrännan from hell, toksvettig och minnen av någon mardröm då mågot monster tagit tag i min fot. Jag tänkte " oh shit! Jag som inte ens kan röra på mig", men det kunde jag så jag kunde raskt dra in foten under det skyddnade täcket. Sen låg jag bara och led och störde sambon så jag gav upp och klev upp. Tam ti raj.
 
Sitter nu och väntar på att en arbetsgivare ska höra av sig och se om de vill ha mig som assistent på ett ställe. Känns knepigt eftersom jag inte fungerar till 100% just nu. Man ba "hej, jag kan jobba här men du måste anpassa ditt liv skitmycket för det är massor jag inte kan göra. Så! När ska jag börja jobba?" Känns inte så realistiskt men man vet aldrig. De kanske blir imponerad av alla mina personligassitentmeriter jag samlat på mig under mina 14 år inom yket. Herreminje!!!! 14 år!!!!!
 
Midsommar närmar sig (för att raskt byta ämne innan jag får livskris) och det är ju gött. I år gör vi en midsommarturné för att hinna med familjer på två ställen. Känns fint att vi inte delar på oss och firar på varsitt håll i år. Jag vill ju gärna hänga med sambon. Han är som toppen han.
 
Nä..tidig morgon utan bra sömn svammel av rang. Tror jag tar en fika istället och lägger upp planen för samtalet med arbetsgivaren inom kort.
 
Ha en fin tisdag för det tänker jag ha!
 
Ciao!
 

SOMMAR

I förra inlägget längtade jag och i detta inlägg drar jag. Ljuvliga, fina stugan. Bara jag, mamma och vovven ska njuta där ett par dagar. jag har fått låna en hel säck med morden i midsomer DVD:er av kompis så bring on the dåligt väder.
I övrigt går livet sin stilla gång. Helgen som var kan kallas för episk. Den var två dagar längre på grund av  nationaldagen. Vi har hunnit umgås med varenda vän vi har i stan ungefär. Spelat mängder med brädspel, haft sovmorgon ända till 8 vissa dagar, slappat som sälar i solen, läst massa bra böcker, skaffat ny grill och invigt den med diverse spontangrillningar. Vi har dessutom i sakta mak börjat röja inne i vårt extrarum. Har ni ett sådant rum kanske ni känner igen fenomenet av hur otroligt mycket gval man kan stoppa i ett rum. Det är ju ändå över och ska inte användas till något så allt som blir över hanmar där. Sortering i miniformat pågår för fullt. Jag tar en pärm åt gången och någon kartong nu och då men det går i alla fall framåt.
Det rummet ska nu användas till något som jag kan avslöja i augusti eller september. Men tills dess är det en hemlis i alla fall för de som inte vet om det. LIX!!! Pilutta dig!
 
Men nu är det tamejfaen sommar och datorn ska stå på så lite som möjligt. Facebook ska ta paus och jag ska vara utomhus.
Vi hörs i höst!

RSS 2.0