Skulle fota mitt mode med det var slut på batteri i kameran.

Nu kommer århundrates bästa citat " Hon hade ett sätt som fick andra att ta henne på allvar trots hennes svaghet för mode." Sidan 154  i Danielle Trussonis bok Angelology. Jag garvade läppen av mig.

Idag har jag förkovrat mig på utbildning i nio intensiva timmar och det ska bli 18 timmar till. Jag håller nämligen på att bli arbetsplatsombud med allt vad det nu innebär. I nuläget har min arbetsgivare inte visat något intresse alls för att ha några sådana överhuvudtaget bland sina anställda. Räkna då att det är 15 arbetsplatser med cirka sex anställa vid varje arbetsplats. Jag tror det är dags att de får bita i det (som de verkar anse det) sura äpplet och acceptera verkligheten. Synd för dom men jag tänker fan bli ett ändå. LIX!!
Men satiken så drygt det är att sitta på föreläsning i nio timmar. Vi satt dessutom på stolar i en cirkel utan något bord framför oss och med anteckningsblock i händerna. Inte det lättaste. Nu skriker kroppen att få lossna från faststelnade positioner. Det låter "keck". Det extremt jävla tråkiga är att jag får träffa min sambo någon gång på fredag eftermiddag då han jobbar kväll och jag pluggar dagtid. Buääähh. JA jag är bortskämd.
Någon dum granne spelar hög musik på nätterna här. Jag hoppas den får kondylom i halsen den jäveln. Jag kan ju inte sova. Gaddämit. Nu borde och ska jag gå ut med soporna för de doftar inte loljekonvalj alls.

Kommentarer
Postat av: fredrik

Do it! Du gör det ju redan... :D

2011-10-01 @ 11:50:12
URL: http://fredrik-d.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0