aj lavvv it

En totalt rockade lördag som har följts av flera rockande dagar innan. Fredag till exempel..det var en bra dag. Det var dagen jag var ledig och så tvättade jag och då plötsligt ringde John och sa att han hittat något i källaren som "bara Emma håller på med". Vad i tusiken kan det vara tänkte jag. När han dykte upp visade det sig vara ett pussel som jag FICK!!!!! Tusen tack John. En sån där grattis på fredag present.
Idag blev det promenad ner på stan för att försöka köpa ett motin plus till wii men alla affärer  ba" nä vi ha int de". Nähä men cocksucker tänkte jag. Jag får väl vänta med att spela mitt splitternya Zelda då. För all del. Tänk inte på mig. Sen sushi på stan. Har väl kanske ätit en del sådant då vi möter han som jobbar där utanför affären på väg bort för att handla men han vänder när han ser oss för han vet att vi ska handla mat. Fan..egentligen är min meningsuppbyggnad under all kritik men jag ids inte bry mig. Ni får väl ta fram röpenna å rätta på skärmen och ge mig IG.
Sen bakade jag en tacopaj som vi bjöd lillebror med fästmö och bäbis på. Bäbis får väl äta tacopaj i mjölkform om några dagar eller hur fort går det? Jag har dålig koll kan jag erkänna men bäbis...vilken hjälte han är. Min favorit. Jag claimade honom mest hela kvällen och han fick sovdregla på mig. Jag bryr mig inte för jag är kär. Emma hjärta Gordon.
Imorgon ska vi nog rocka ännu en söndag men allt vad det innebär. Kanske brädspel. Mest troligt yoga men inte dödsyoga denna gång. Sedan är det måndag igen och det gör faktiskt inget. Aj lavvv it. Min familj är bäst. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: fredrik

Du skrev som Jojje. Jag blir glad. åt att du är glad, och att jag inte är ensam om att skriva som ett sepe. :D

2012-02-12 @ 12:40:50
URL: http://fredrik-d.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0