gammmkärring och stolt

Födelsedag idag minsann. Jag vet inte varför jag insisterar på att informera alla om detta. Jo...det vet jag visst....för att det är roligt att få en massa grattisar i textform...för de flesta kommer just i textform. Joel började nästan gratta mig men så plötsligt kom han på att han skulle ringa istället. Sen ringde även mamman och pappan. Imorgon ska pappan in på någon form av undersökning och den femte blir det operation...om de inte ångrar sig igen. Jag vet inte rikgit hur det ligger till på den fronten. Raskt över till något annat.
Idag på jobbet var vi på skolan och jag fnittrade i smyg för alla börjar ha tentaångest och sånt behöver jag inte tänka på. Hur var det nu igen? Skadeglädje är den enda sanna glädjen? Så måste det vara. Sen fick jag fika med tjusiga flickor som kom på att de gått halva sin utbildning nu..eller igår natt vid 24 var det halvtid. Grattis till dom. Om jag behöver tillkalla min advokat i framtiden när jag hamnar i knipa är det Ida jag ska ringa då antagligen. Då kommer hon rusande som en projektil. Jag lovar.
Sen fick jag gå hem en sväng och slappa för jag behövdes inte ett tag. Men nu är jag här. Kvällen är snart slut och jag ska luta ikull mig inom kort.
Åh så fruktansvärt sanslöst inlägg. Jag tror fan det borde vinna något pris som jag inte ids dela ut.
Vaffan!

vackert

Sådärjah!! Titta nu så fint det blev med ny design. Jag har bild på mig själv också. Snyggast av alla...med öl i högsta hugg. Ojojoj vad jag rockar phett. Vem var det som klagade på min blogg förut (alltså designen)? Den personen är nog glad nu när den blev fin. Det är jag med. Nöjd.

arrivial of the queen

Det torde vara jag det. Jag har kommit på ett designen på min blogg är ohyggligt ful och irriterande. Kankse borde jag ändra den någon dag då jag är ännu mer prentantiös än jag varit idag. Jag har inte suttit på aschlet sedan 10 i morse. Hedersord!
Det började med att jag slutade jobbet 7 i morse. Har sovit fyra timmar inatt pga Link. Den jävuliten!!! Sen hem och se en film som gjorde mig deppad. Lillebror med sina känsliga storasysterkänselspröt kände på sig att något var galet så han drog med mig ut på promenad. Promenaden bar av ner mot centrum av staden där jag skulle köpa list och skaffa litteratur. Vilket jag också gjorde. Lillebror bjöd även på mat som grattis på födelsedan för tidigt. Gullunge. Sen tog vi faktiskt bussen hem. Upp med tätningslist som faaan. Jag var dönoga dessutom. Jag inbillar mig faktiskt att det drar mindre nu från dörren. Sen kom jag liksom igång bara. Maniskt nästan. Röjde ur både garderober och klädkammare. Skulle såga av en hylla men sågade mest i tummen faktiskt. Blod blandat med sågspån ser lustigt ut. Som ett litet konstverk. Hade det inte svidit som fan och kommit mer blod hade det fått torka....och nej..jag kom inte ihåg att fota den här gången heller. Men det var tjusigt. Tro mig. Vid rensning av garderober och klädkammare samlade vi ihop två TVÅ sopsäckar med kläder vi inte ville ha. Vi var ganska hänsynslösa i rensningen också. Koftor jag inte haft på länge fick fan åka. Nån annan jävel kanske blir lycklig av dom. Inte jag i alla fall. Nu ryms mina nya skor som om de fått en hedersplats i ovan nämnda klädkammare. Givetvis bytte vi också kläder hejvilt med varandra. Jag har många fula och konstiga kläder. Bland annat en limegrön basker....som jag givetvis kommer att ha på mig vilken dag som helst nu framöver.
Nu går det att gå in i klädkammaren och vända på sig för att sedan gå ut igen.
Ja.....lyssna på det här; jag har till och med rensat verktygslådorna som jag givetvis har två av. Det går inte att ha kontaktlim där eller härdare eller vad det heter (ni vet sånt där som luktar smaskens) för då smälter plasten av ångorna. Sen slängde jag allehanda skruvar och brickor och spikar och sånt jag inte visste vad det var för något. SEN....och nu kommer det kanske sjukaste...så dammsög jag nere i lådorna för där var det smuts och skräp. Vem har renast verktygslådor? Jo JAG!!!!!! Hejja jag. Jag har inte någon psykisk störning..nähä då. Känner ni för att leka amatörpsykologer och analysera mig och mitt beteende så håll till godo.
Tja..nu är jag egentligen färdig med all min röjning och det återstår bara att få hit en bror med bil som kan forsla shit på bänggropen (som jag trodde det hette då jag var liten).
Imorgon fyller jag år och blir gammal. Jag ska fira det med att jobba ett 24 timmars pass. Vill någon gratta så nås jag endast på mobil.
Nu ska jag försöka ändra design på min ruttna bloggjävel. So long fuckers.

Do you have a flag?

All heder åt Izzard som underhåller mig och får mig att fnissa. Jag kom på att det var femtioelva år sedan jag skrev något här. Det kom jag på när jag satt och skrev i den verkliga dagboken som får behandla alla verkliga bekymmer och funderingar som jag helst inte lägger upp för offentligheten. Men var ska jag börja?
Jag har inhandlat ett nintendo DS och det tar väl upp mesta delen av min tid. Igår tog vi en rejält jävla lång promenad som kryddades av extremsport...eller...lite extremt..eller...inte så farligt. Men lite coolt var det. Eftersom det stormade igår ville jag ut och gå och känna av moder natur när hon rasar. Framme vid nydalabadet ser vi att den långa bryggan ligger kvar och galopperar i vattnet av alla vågor. Den ska vi givetvis ut och traska på. Läskigt och roligt. Det slog upp vatten på bryggen för det blåste så hårt. Sen hittade vi varsitt träd att välta. Detta gjorde att vi fick känna oss delaktiga i moder naturs arkitektur. Vi var duktiga. När jag kom hem var jag jävligt trött och tyckte att klockan borde vara läggdags..men den var bara typ 16 eller nått sånt. Så jag började spela lite...mycket. Jag spelade fram till 03 på natten. Men jävlar vad jag hann med mycket. Dödade lite ledare och skaffade en slavage arm och en borr och annat smått och gott.
En annan dag innan det jag just berättade om var jag på stan i många jävla timmar. Men jag hade med mig en suverän kompanjon så det slutade fan med att jag kom hem med många kläder och skor och spel och en jävl massa annat. Skorna kan jag skriva om i ett helt egen kapitel men jag ids inte. De är sååå snygga och har hög klack. Jag har blivit kvinna..eller nåt annat.
På lördagen kom mamma och pappa och två vovvar förbi  för att fira mig. Jag fyller år någonstans i krokarna och de gav mig presenter. Först var det bara en träpinne men det visade sig vara en spalje till balkongen. YAY! och en skåp till badrummet och lite annat. De är snälla, men satan vad tungt det var att se pappa så där hängig och sjuk. Han är så mager och orkar ingenting. Han ville bara hem. Jimmy var så snäll och brände 4 skivor åt honom med någon countrysnubbe och två skivor men nån annan snubbe åt mamma så det blev glada i varje fall.
På aftonen orkade jag inte med ett enda piss. Jag låg i soffan bara och existerade...knappt.
Humm..hum.....ja.....såatteh....nu får det räcka.

boktips

till mig själv. Cormac McCarthy - The Road och All the pretty horses.

Ser det på TV nu och vill komma ihåg det. Nog för att jag redan har en hel del litteratur att ploga igenom, men de tar snabbt slut. Jag älskar författare. Deras jobb är att underhålla mig.
Nu sitter jag och funderar på att rapportera min mardröm även här..men jag ids inte. Den var läskig och handlade om ormar som bet mig i slow-motion. Ont gjorde det och jag var rädd. Analysera gör jag någon annan dag.

Rollspelet igår var skitroligt och massor hände. På en och en halv timma hade vi ryat runt rejält. Dock efterlystes mer markerat rollspelande i karaktärerna,,,men det kanske kommer. det blir oftast så att när man har ett problem att lösa blir det svårare att spela en roll och koncentrera sig på problemet istället. Så blir jag i varje fall. Vi skulle ha haft Bulldog där. SL tyckte att vi var väldigt noggrana i våra undersökningar också. HAn tyckte bara det var roligt att se hur vi tänkte. Vi är ju för faen poliser.
Sen fick jag grundkurs i Magic kortspel. Jag kan grunderna så nu saknas bara spel. Det lär ju hinnas med. Jag kan inte poängtera nog hur roligt det är att rollspelsgruppen kommit igång nu till hösten och sen vintern. Brädspel och sen videokväll står på agendan framöver. Naaaaaajs. Jag gillar dessa killar och tjejer rejält. Hejja ni. Ni är bäst.

hänt

Vaffan! Det har hänt så jävla mycket som jag tänkt och sagt att jag borde blogga om det, men när jag slår på sidan är det tomt i skallen. En sak kommer jag dock ihåg. Igår när En Annan Spelgrupp satt och myste och lekte poliser i Arkham år 1984 började det blixtra och dundra utomhus. Det höjde verkligen stämningen. Synd bara att folk ville hem för att koppla ur diverse elektronik. Själv traskade jag ut på balkongen för att njuta och sen slog jag igång mer elektronik hemma. Det blev Wii. Förstår ni hur roligt det är? Alla borde komma hem till mig och spela. Fast det är inte mitt wii. Åhh.....satan vad hungrig jag blev nu. Jag borde äta mat, men jag ska bra vräka ur grejer ur hjärnan först. Tråkiga nyheter är att pappa fått mer cancer. Nu har de hittat det i ryggen. Inom tre veckor ska han in och opereras. Jag är irriterande lite information om vad som gäller, men så går det när pappa själv inte orkar ta reda på information. Skillnaden nu är att jag inte är lika  rädd längre. Jag har mer hopp. Det beror på att gubben ser mycket piggare ut.

Andra nyheter är att jag bitit sönder en framtand. Dumheter. Jag biter(BET) på mina naglar, men nu är det slut på det tamjesatan. Jag vill ha hela tänder. Ska de gå sönder ska det vara av en käftsmäll och inget annat.

Jag har tagit tag i pluggandet och läser en relativt dålig bok som heter Populärkultur -  metoder, teorier och analyser. Jag läser hellre sådant som jag valt själv. Just nu; Penetration av Unni Drougge. Hon är bra. Jag vill bli som henne då jag blir stor. Större blir jag också...eller äldre. Om typ en månad ska jag baka tårta för då fyller jag år. Dags att skriva önskelista igen. Jag vill ha....tjocksockar.

tjaaahapp...sen var det inget mer. Det är fint med bloggar. Klämma ut en massa onödigt nonsens och ta upp utrymme på internet. Jag bloggar, därför finns jag.

RSS 2.0