Låt kontemplationen göra jobbet

Jävla satan. Ont under brösten. När jag blir stor ska jag operera bort skiten. Jävla häng och släng. Antingen det eller panikbanta för då har jag hört att brösten åker först. De får inte vara med längre om de inte kan bete sig.
Jag vet inte heller om jag ska talka för att hålla torrt eller smörja för att mjuka upp huden. Det är ju sprickor där (observera pluralet).
Förutom det är det jävligt skönt med alla cykelturer jag tar nuförtiden. Till och från jobbet. När jag cyklar hem så tar jag i som fan också så att jag är helt slut och svettig när jag kommer hem. Sen dusch och frulle. Man skulle nästan kunna tro att jag blivit hälsosam. Jag kämpar fortfarande på med käk. Igår tvingade i jag mig äckelpäckel bara för att man måste äta och inte för att jag var hungrig eller ens sugen. Är det nu i veckan som alla drar på SRF? Hoppas det blir inställt på grund av trombvarning eller jordskred eller att alla artister ställer in..och spelar i Umeå istället.
Nä...jag är egentligen inte så bitter. Jag ska ju åka och hälsa på Niklas istället och kika på Metaltown. Det är också bra. Inget Volbeat men I alla fall Slayer. Jag kommer att rocka stjärten av mig. Samtidigt har böderna och Tomas bestämt sig för att ta båt´n över kvarken till Finland och lyssna på vad Paradise Lost har att sjunga om. Coolt..men lilla och storasyster blir ju nervklen och skulle vilja kräva obligatorisk flytväst. Pojkarna är coola och kommer att öla hela vägen dit. Eller så är det jag som sitter här och har grova fördommar. AH! Kom på att jag ska dejta Nathalie på lördag. JAg frågade chans på henne och hon sa ja. Nu ska jag bräda hennes pojkvän så det sjunger om det. Hejja jag. Nu ska jag dessutom få kaffe och sedan skulle jag iväg och göra något men jag kommer inte ihåg vad. Titta på när någon byter gummi på däcken kanske det var. Var det?

head over feet

Tomtebo är snart ett minne blott. Igår skrevs det färdigt papper fördes över mer pengar till mig. Om jag blundar och låtsas så kan jag nästan föreställa mig att jag bara kan spendera pengarna hur jag vill och inte behöva betala tillbaka lån. Det smartaste är ju att betala bort topplånet på denna nya lägenhet så att jag kvickt kan börja amortera. Ja...det är vuxenpoäng till mig....igen. Att denna långa mardrömsresa, med alla-byta-plats stämpel, snart är över går knappt att förstå. Den har tagit så otroligt mycket plats och energi och skapat ångest, irritation, glädje och apati. Så försvann min aptit igen. Igår var en bra dag....hmm..såg just att det snöade ute igen....anyway..var var jag? Jo..igår var en bra dag för jag hade ork och var glad. Såg diverse inspirationsprogram i form av du är vad du äter och lyxfällan och kände att jag kanske kunde klara av det också. Lyxfällan är inget problem. Jag har bara gjort en dum ekonomisk sak en gång som jag fortfarande måste tjata till mig pengar för varje månad. Jag borde bli förbannad men jag ids inte. Däremot det där att jag skulle vara vad jag äter....det stämmer ju. Om jag under åtta veckor skulle försöka ta mig i kragen och äta bra igen. Det skulle inte vara helt fel. Utmaning till mig själv.
Jag har dock gjort en dum sak. Gav ju bort nycklarna till gamla lägenheten igår och kom sedan på att det är en cykel i källaren som jag ska ge bort. Nu kommer jag inte åt den, men det går ju att be om hjälp. Dumt..men om det är den enda sak jag klantat till så ska jag ändå har en eloge. Hejja jävla jag. Nu kan jag på allvar njuta av att vara där jag är både geografiskt och psykologiskt..öhh..hrm..nästan psykologiskt i alla fall.
Å fy satan så mycket plats allt detta har tagit men nu handlar det om imperfekt faktiskt. Jag HAR flyttat (och det med bravur). Jag HAR städat ur och sålt lägenheten (med bravur igen blandat med en stor tur).
Ahh..ja...bla bla jävla bla. Nu ska jag ge mig i det där ämnet. Jag lovar.
Strike a pose!

get a weapon

Snart är det fan i min själ färdigt på gamla adressen. Ska snart dit och städa med lillebror och göra färdigt. Lämna nycklar och helvete bakom. Påbörjade fakiskt städninen redan förra veckan så det värsta är gjort. Jag hatar att städa badrum och avfrosta frysar, men det var lite underhållande. Satt på golvet i köket utan några möbler och fikade frukost och tittade på när vattent ploppade ochisen knakade. Lättroad som jag är. Denna helg har det jobbats ute i stugan. Nu har den säsongen börjat också, men mest troligt blir det att vara kvar i stan i helgen eftersom jag jobbar. Igår fick jag en mycket tillfredsställande upplevelse i form av destruktivitet. Har ägt några köksstolar som har en benägenhet att falla i atomer när man ska sitta på dem. Nu har jag skaffat nya så dessa fick smaka på kofoten. GAAAHHH!!!. Gick bärsärk ute på gräsmattan. Herrejävlar så skönt. Sen återigen en resa till återvinningscentralen med en satans massa gval som jag dragit på mig genom åren. Jag hittade en banankartong med sladdar. Allt åkte. Mouahahah!! Tre datorer åkte också. och och och...nä fy fan....varför tar jag upp så mycket cyberspace med mitt trams? F´låt mig. =/

RSS 2.0