Fäschån!

Jag kan det här med mode. Jag lovar..inte. Men idag har jag i alla fall sytt resår på ett par gula mjukisbyxor för den resåren snodde jag till en kjol förut och har inte orkat ersätta förrän idag. Jag gillar att damma av symaskinen med jämna mellanrum och kanske försöka trixa och fixa. För det är det jag gör. Joxar med redan befintliga tingestar. Jag har sällan gjort något från noll...förutom mina examlenskläder i typ åttan eller nian. Byxor och väst i ljusblått. Inget jag skulle ha på mig idag men ändå.
Det är bra att kunna sy litegran när jag gör en sådan här "viktresa". Det är omöjligt och jävligt tråkigt att köpa nya kläder men väsentligt att ha i garderoben. Oftast kan jag sy in och så men ibland funkar det så utomrodentligt dåligt. Kom på mig själv med att pilla på en BH för att kanske sy in den men sådana saker har ju en massa funktion som går förlorat om de är felkonstruerade. Jag slängde skiten istället. Är det något jag köper nytt får det fan vara underkläder. Jag sitter ju inte heller och syr in trosor och sätter resår. Nänäbox!
På tal om viktresa så lastade jag på ordentligt igår för jag kände för det och träningen gick galant. Även löpningen innan gick geschwint men idag får jag lida. Därför passar det ju ypperligt med nya favoriten yoga i afton. Sträcka ut alla små guttaperkamojjer och krampat ihop och gått sönder idag. Jag har läst att man gärna kan simma bort täningsvärk men jag gillar inte det. Jag simmar hellre ute i sjö och hav än i bassäng med andras skit i. Huvvaligen. Nu ska jag äte gröt och preparera för personalmöte. Vi ska skriva under nya anställningsavtal idag och jag har tremiljoner frågor. Lite läskigt ändå. Tjipp å hajk!

aj lavvv it

En totalt rockade lördag som har följts av flera rockande dagar innan. Fredag till exempel..det var en bra dag. Det var dagen jag var ledig och så tvättade jag och då plötsligt ringde John och sa att han hittat något i källaren som "bara Emma håller på med". Vad i tusiken kan det vara tänkte jag. När han dykte upp visade det sig vara ett pussel som jag FICK!!!!! Tusen tack John. En sån där grattis på fredag present.
Idag blev det promenad ner på stan för att försöka köpa ett motin plus till wii men alla affärer  ba" nä vi ha int de". Nähä men cocksucker tänkte jag. Jag får väl vänta med att spela mitt splitternya Zelda då. För all del. Tänk inte på mig. Sen sushi på stan. Har väl kanske ätit en del sådant då vi möter han som jobbar där utanför affären på väg bort för att handla men han vänder när han ser oss för han vet att vi ska handla mat. Fan..egentligen är min meningsuppbyggnad under all kritik men jag ids inte bry mig. Ni får väl ta fram röpenna å rätta på skärmen och ge mig IG.
Sen bakade jag en tacopaj som vi bjöd lillebror med fästmö och bäbis på. Bäbis får väl äta tacopaj i mjölkform om några dagar eller hur fort går det? Jag har dålig koll kan jag erkänna men bäbis...vilken hjälte han är. Min favorit. Jag claimade honom mest hela kvällen och han fick sovdregla på mig. Jag bryr mig inte för jag är kär. Emma hjärta Gordon.
Imorgon ska vi nog rocka ännu en söndag men allt vad det innebär. Kanske brädspel. Mest troligt yoga men inte dödsyoga denna gång. Sedan är det måndag igen och det gör faktiskt inget. Aj lavvv it. Min familj är bäst. Puss på er!

RSS 2.0