VÅR

Varje år längtar jag mer och mer efter våren.
I år är inget undantag. Vintern har känts tråkig och lång och dessutom är det så förbaskat mycket att se fram emot under vår, sommar och höst i år.
Att jag blev uppsagd är väl än av de större händelserna. Jag har inte varit arbetslös sedan jag var 19 och allt tjofräs med a-kassa och arbetsförmedling är, tack och lov, nytt för mig. Men optimist som jag är så får det bli en lärdom av det hela. Jag har måstat vänta 17 dagar på mitt arbetsgivarintyg men idag damn det ÄNTLIGEN ner så nu kan jag köra igång på allvar.
 
Eftersom jag inte haft ont i höften på flera dagar kändes det som att det spritte i benen på mig efter lite motion. På med träningskläderna och ta en sväng förbi brevlåda med pappersbunt till a-kassan.
Sen bräde jag iväg i hurtigt tempo. Blev till sist en två timmars promenad på 8,73 kilometer. Jäklar så gött!!!!
 
Nu hettar det i anskitet och magen är full av efterträningsfika.
 
På fredag ska jag på inskolning hos en ny brukare där jag ska fungera som vikarie. Jag ska även skolas in på fler ställen och var till hjälp när folk är krassliga eller vill vara lediga. Jag har varit med om arbetssituationer där inga vikarier finns (inte ens inskolade) och det är INTE roligt.
 
Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av att vara mig just idag då det faktiskt ÄR vår och svanarna bröl-tutar i skyn. Små krokusar finns om man vet var man ska titta. Bring on the vår och sommar för i bövulen!!!!!
 
Stughäng av BÄSTA sort med mamma, lillebror och svägerskan!!!
 

Flitig bloggare

 är jag inte och det är ju gött.
Då hinner så mycket hända och jag får så mycket att skriva om.
Men sen blir jag lat och ids inte rabbla upp allt.
Jag VILL dessutom inte rabbla upp allt.
Men bra mår jag. Arbetssökande och fin är jag. Totalt chill inför framtiden dessutom.
Pojkvännens motto är ofta "det löser sig" och (efter lite panik igår) kände jag samma sak.
Jag kan inte skynda på andra som till exempel gamla arbetsgivaren att skriva rätt arbetsgivarintyg.
Jag kan bara gör det jag kan. Vilket är fara till svärföräldrarna och fika och skriva ut alla jäkla blanketter som fyller mitt liv just nu. Fina blanketter åsså får jag fika.
 
Min enorma skara läsare brukar alltid önskas en ond påsk och den är ju över för i år. Min var inte ond utan snarare väldigt god då jag ägnade mg åt diverse dödssynder i stora staden Stockholm. Frosseri är min favvo dödssynd. Från hotellfrukost till sena middagen har hungerskänlorna varit puts väck.
En mycket bra påskresa som vi kanske gör om. Ifall vi ids.
 
Men som arbetssökande kan kan roa sig med att kliva upp klocka 06, äta frukost och blogga en sväng och sen lägga sig i sängen igen som snappt hunnit bli kall. Alla andra som jag ska kontakata börjar ju ändå inte jobba förrän typ 10 eller så. Latmaskar!
 
Tjipp å hajk!

RSS 2.0