Sakna int ihjäl er!

Jag ids bara inte blogga jämt. Ikväll har jag sjuka mängder med tid att fylla för pojkvännen är på nytt jobb och jobbar eftermiddag och kommer hem mitt i natten. Stackars, stackars mig. Jag är totalt bortskämd och odräglig nu. Det känns riktigt trist utan honom. Jag har varit duktig och fyllt dagen idag. Promenerade till biblioteket i morse för att låna "bara några" böcker men kom som vanligt hem med hela jävla ryggsäcken full. Bland annat "Bluffen" av Unni Drougge. "Nostradamus" av Mario Reading och "De rättfärdiga" av han där Baldacci. Jag är eggad och vill börja läsa omedelbums men jag blev lite inspirerad av annat.
Ringde mamma nyligen och hade ett så skönt samtal med henne. Jag kände att hon börjar repa sig lite nu efter pappas död i december -07. Det är nu när man börjar hitta tillbaka som jag inser hur jävla skev vi varit. Jag kan tycka att jag klarat den svåra chocken efter pappas död ganska bra men jag har varit minst lika klen som alla andra. Fattat så många dåliga beslut och jag har enorma minnesluckor..eller inte direkt minnesluckor utan mer som känsloluckor. Shit hände och jag brydde mig inte ett dugg. Men trots allt sånt där negativt rablader har jag landat nu och idag kunde jag känna att även mamma börjar hitta tillbaka.
Hela jag blir glad i själen av att höra energi och engagemang i hennes röst igen. Även om hon enligt sig själv inte gjort mycket alls ikväll hade hon inget ledset darr på rösten. Mer styrka. Innan pappa dog var mamma en naturkraft av sällan skådat like. Hon hade pondus och visst vad hon ville. Efter pappas död blev hon som en liten sparvunge. Tappade fotfästet totalt. Omorientering är inte det lättaste. Jag kan snudda tanken ibland på att mista min pojkvän och hjärtat brister på mig. Vi har varit tillsammas i två år. Mamma och pappa hann vara gifta i över 30 år. Tanken är svindlande.
Mamma är awesome. Mina bröder är awesome och jag får hänga med dom i helgen. Det blir tv-spel, öl och kanske krogen om vi ids. YAY!!!!!!! SÅ här såg vi ut när vi var små.
jag och lillebror. Här har ni jag och Joel . Det var allt. Hej då!

Start wearing purple

Partylåt från storebrors födelsedagsfest. Jag borde verkligen köra lite felstavningssökning innan jag publicerar mina inlägg här. Det liknar ingenting ibland. Jag hade en sådan dag igår även verbalt. Skulle säga "kroppen" men det blev "kropen". Men jag tar för givet att mina läsare är så smarta att de kan fatta vad jag vill förmedla trots enstaka felstavningar.
Det jag vill ha sagt idag är att jag inte var så modeig idag. Pojkvännen fyndade i butik efter butik. Massa kläder för lite pengar. Själv panikhandlade jag en knippe hårspännen bara för att inte komma hem tomhänt. Det är lite svårt det här med mode. Jag gillar att titta på folk dagar som vi haft idag med sträng kyla. De flesta kan inte klä på sig. Många verkar vilja ha på sig så lite som möjligt. Det är dumheter. Täckbyxor, dunjacka, tjock mössa, feta vantar och fluffig halsduk ska det vara. Till och med min mamma kör med mössa nuförtin. Vid 60 blev hon äntligen vuxen och förståndig.
Idag var jag med om något jag verkligen avskyr också. När vi traskade förbi expert på strömpilen såg vi en stackars hund stå och skaka i snön. Någon jävla äcklig idiotmänniska skulle absolut ha med sig hunden och sedan konsumera sån jävla skitgrej. Stackars hund. Jag blev så illa berörd att tårarna rann. Om man ser en hund instängd i en bil en varm sommardag så har man väl rätt att krascha rutan och rädda hunden? Det samma måste gälla på kalla dagar. Om man ser en hund som fryser rejält så måste man få rädda den. Plocka med sig den och så får ägaren tillbaka den mot en rejäl jävla avgift. Avgift för dumhet kan bli såååå dyrt för vissa människor.

Annars har vi stora problem i hushållet här ikväll. Har just spelat klart dead space 2 och lider nu av postawesomespeltrauma. Tomheten gnager. Vad ska vi spela? kan något bli bra efter detta? Vad finns det? Medan vi funderar på detta hittade vi öl kvar från inflyttningstrettiotrettioettårsfesten och dessutom köpte vi whiskey idag. Egentligen är det inte synd om oss.
Imorgon drar jag med killen på tungt träningspass. Han kommer att älska det och mig. JÄpp! PAX!

Långhelg

Jag är ledig i fyra dagar i helgen. Hur länge är DU ledig?
Jag börjar firande med att färga håret mörkt igen. Innan dess var det som lite halvdassigt död råtta färg på barret. Jag inbillar mig att jag blir fin nu.
Jag petar även med kort från fest i helgen. Det drällde in massa folk. Jävlar var roligt det var. Det som är synd är att jag inte hann med bara. Jag ville prata med alla. Jag fick hålla i bäbis i alla fall. Han var bäst!
Så här såg det ut typ
och typ så här även så här

själv valde jag att se ut så här: Subb och stubb i sepia bara för att det blir finast så. Det var en awesome fest. Jag blir alltid lika överväldigad över hur jävla underbara vänner jag har. Ni rockar!!!!!

Dagen efter hade jag ont i skallen lite på morgonen, men det försvann rätt snabbt. Vi lirade dead space 2 och åt chips. Jag fick brädspelet kill doctor Lycy! Ett sorts omvänt cluedo. Det är inte invigt än.
Det gick förresten åt FYRA påsar snacks på festen. Folk kanske hade skippat middagen? Vi böjd på bål och folk vart fuller.
Nu måste jag skölja ur färg. Såatteeeeeehhh...nu vet ni. Ha en bra helg kamrater!

Skyll ER själva!

Nu kommer bilder. Jag har fotat å varit duktig. Kom på att det är ju faktiskt en modeblögg det här så jag fotade mina kalasbyxor med blommor på. De såg ut så här

Kolla noga så ser ni moderiktigt nagellack på tån. Råvackert. Jag får säkert ligga ikväll.

Jag gick ner på stan och köpte fil, skummgummi och en deodorant jag kan använda utan att krackerlera och sedan pysslade jag med detta:
Det ni ser är hur jag gräddar stompa. När jag och killen varit ihop i två lite mer än en månad...eller...typ hängt...i lite mer än en månad var det dags för han att fylla år. Då bakade jag bland annat stompa åt honom. Han blev glad så jag passade på att fråga chans. Han sa ja. I stort sett gick det till så. Kanske lite förkortat. Eventuellt.

Mamma ringde och ville ha skummgummi till soffan för det hon har var ruttet. Hon berättar då att ett av Nördis äldsta hus har brunnit ner till grunden idag. Kolla vk.se om ni vill kika. Så sorgligt tycker jag. Jag tror ingen kom till skada och det kanske är huvudsaken.

Nu ska vi iväg till svärföräldrarna och tina upp gammvolvon i deras garage. Det är lustigt hur en bil har fyra dörrar (och en skufflucka) men den enda som fryser igen totalt ALLTID är den på förarsidan. Murphy måste ha något med detta att göra.
Hej då!

Skyll inte på mig

Personligen gillar jag bloggar som uppdateras ofta och har många bilder och jag har försökt att göra lite så på min också men den har inte funkat. Hedersord. Jag knappar in adressen och får ett "fuckyou" tillbaka på adressfältet. Min dator hatar mig. Idag verkar den hålla sig i skinnet så då jävlar uppdaterar jag.
Jag har jobbat som en gnu hela helgen och flygit hit å dit för storebror hade 33-års kalas. Imorse vid 07 då mitt pass var över jag jag en aning trött i ögonen. Men nu är jag ju tant och vägrar gå och lägga mig (hmm..det stämmer nog in på ungar också) så var jag tvungen att hitta på något. Så jag avfrostade frysen. Guuu se roliiiigt.
Förresten hade vi kanske världens bästa present åt världens bästa storebror. Han fick ett xbox med extra mycket hårddisk. Han blev väldans glad.
Jaha...nu luktar det fimp här igen. Hej pappa!
Nu är det bara att skaffa et xbox live konto och börja tävla med oss andra. Jag ligger nog i lä för jag är så sparsam (enkelspårig) i mitt spelande. Det är fable eller inget..typ..men jag ska bättra mig. Jag lovar. Man kan ju inte vara 30 år och INTE spela tvspel. Vad gör man då? Tanken är svindlande.
På storebrors fest fanns det en awesome DJ som hade två trattgrammofoner. Helt jäva underbar musik. Samma DJ brukar även vara pirat i ett band med ja...andra pirater och spela piratmusik. Är du deppig nån dag så he på piratmusik så försvinner melankolin. Känner du dig däremot på tok för uppåt kan du spisa dead can dance´s låt the host och seraphim. Jag får sån jääävla gåshud att det gör ont. SÅ bra är det.

Allt det här skulle det i teorin kunna finnas bilder på kan man tycka. Men ICKET!! För jag ids inte fota. Därför är det en aning svårt att uppdatera blögg med annat än Emmasvammel..men det är fan inte fy skam det heller.
Jag ska köpa mig en kamera så jag fotar mer.
HÄRÅ!

RSS 2.0