Jag gör det helst en annan dag

Jag har några gamla vänner som jag känt sedan urminnes tider. När jag surrar med dom blir jag glad. De påmminer mig om när jag var mycket yngre...typ en sisådär 22 kanske och nyinflyttad i stora staden. Jag kände inte en käft när jag flyttade hit och jag hade ingen egentlig hobby heller.
En särskild eloge ska gå till mian gamla barndomsvän och bästis Angebange. Att jag återfått kontakten med henne glädjer mig så mycket att jag blir nästan rörd till tårar. Hon är så hemtrevlig. Precis som de här andra vännerna jag pratar om. De är så jävla hemtrevliga allihopa.
Förutom alla mina vänner som är så jävla mycket bättre än DINA vänner så har jag varit en snel syster idag och hjälpt storeror och hans tjej att flytta idag. De skaffar bo ihop och alla möbler ska byta plats. Eftersom jag bor i norrland bjöd dagen på snöoväder av rang men det är bara att stappla på ändå. Vi höll på att krocka minst fem gånger men det beror mest på att hon inte bromsar i tid. Själv satt jag i passagerarsätet och spände aschlet vilket jag alltid gör när jag är nervös när andra kör. Ibland får jag ett rejält träningspass. Typ när storebror kör och är irriterad. Oh my god!! Buns of steeeeeeeeeel.
Nu blir det rötjut och skräckfilm här. Vilken vet jag inte. Har ni nån bra på lager kan ni väl tipsa kanske.

hhöömm..ja det jag egentligen ville säga var ju då bara att jag gillar mina vänner. Ni rockar fett.

jul spirit

Jag vill ha jul nu. Sakta men säkert börjar denna högtid övergå till något hanterbart. Sedan pappa dog i december 2007 kan jag erkänna att högtiden inte hört till mina favoriter. Men traditioner är till för att bättras på och göras om. Jag älskar julbordet på Astridgården där mormor huserar. De är eldsjälar och ser till att alla har det roligt.  Vi fick bordsplacering och mormor visar lite hur man kan ha den.

Förstå att min älskade mormor fyller 91 i januari. Hon är coolast i universum. Hon tror att hon är typ sisådär 60 år nuförtin och påminner man henne om att hon är född 1920 blir hon lite perplex. =)

Förutom julbord hos granny hade vi i år tänkt försöka få foket att fira med oss här hemma. Det går halvbra. Det är lite intressant när jag tänker på det att jag är 31 nu och har aldrig firat jul hemma hos mig själv någonsin och då flyttade jag hemifrån när jag var 19 typ. Det är dags nu. Vi har stor fin lägenhet jag och pojkvännen så vi kan leka hotell. Jag är dessutom sugen på att gå till stadskyrkan på någon form av julkonsert. Den traditionen hade vi när jag var liten. Vi plågade inte iväg oss till julottan för den är så jäkla tidigt. Vid 12 var det ett litet evenemang i kyrkan där barn fick komma fram och mippla med krubban som de riggat i ett minilandskap på ett bord. Lagom spännande för en mesigt barn som jag var. Hahaa!

Sen vil jag inte göra mer. Spela brädspel och äta för mycket mat. Kalle Anka behöver absolut inte ses. Det har gjort sitt. Däremot har jag köpt Beatrix Potters balett med djuren där. Kommer någon ihåg den? Återigen kan jag tacka granny. Hon har varit pianolärarinna och kantor hela sitt liv och hon har fått mig att uppskatta klassisk musik.
En vecka kvar i alla fall tills jag ska dra fram julpynt. I år ska vi dessutom ha julgran. I fucking like it.

Om man vill kan man sparka på julen. Så här: ..eller låta bli.

hejhejhejhejhej

Jag borde kanske skriva om något annat nu är denna där sjukdomen jag fick reda på att jag hade. Jag äter iochförsig en medicin nu som gör att jag mår förjävla illa och har huvudvärk och på det har jag haft förkylning...men nu har det gått 12 dagar (så många som jag ska käka medikamenter på) och imorgon är en annan dag än idag. Då ska giftet rensas ut ur kroppen igen. Inte lätt detta...men det går.
Jag känner mig inte lika illamående och huvudvärkig när jag rör på mig så det är promenader som gäller. Jag pratade men en vän nyligen och hon har samma shit som jag och hennes doktor sa att PCO-S hade minskat rejält med viktnedgång. Hejåhå....bara att röra på fläsket med andra ord. Fick peppande ord av mamma idag också. Det ska fan i mig gå.
NOG om det nu.
Det är fredag och det vankas gomatn´här. Jag har bakat smarriga grötbröd och huvudvärkstabletten börjar göra verkan. Sweeeetness!! Imorgon ska jag prova på yoga. Hur jobbigt kan det vara liksom? Jag hade varit mycket mer på pilates men de insisterar på att man ska sitta å svaja på svanskotan hela jävla tiden och jag är inte byggd så. Det gör ju ont i stjärten. None of that.
Jag har laddat min mp3 med så jävla bra musik nu. Det är märkligt hur BRA jag är hela tiden. Jag älskar fan mig.
Nä....nu har ni fått ett mer peppande inlägg än sjukdomsinlägget. Här får ni en bild också.
Hejdå!

RSS 2.0