No more påsk

Jamen sisådär! Då var den över. Påsken 2011 kommer att gå till historieböckerna som en av de bästa på mycket länge. Den kickar stjärten av de föregående även om de också varit roliga men den här hade en ingridiens som gjorde den bästast. Sen var det gudomligt väder. Jag blir kvasireligiös. Sol och superdupervarmt hela påskhelgen och natten till idag kom det regn. Fast nu är det förstås sol igen. Jag har tvättat min cykel. Grymt viktigt det där. Jag har dammat av förra sommarens kläder som vilat i förrådet. Kläder som jag nu kommer i igen. Jävla gött att jag inte snörde utan sparade istället. Jag är inte färdig med viktnedgång än dock. Lite mer "sparat" som gärna kan få försvinna bara för att det är lättare och roligare att leva då. Jag vill ha energi som fan. En tränad kropp underlättar rejält. Sen vägrar jag givetvis bli en smalis. Det är knappast något ideal i mina ögon. Alltså...ni vet vad jag menar om ni tänker efter.
Men...påsken alltså...vi firade hemma i byn med mamma. Lillebror firades också eftersom han skulle fylla år där i krokarna. Asgod mat och häng. På långfredagen for vi en sväng till stugan. Åherrejävlarns!!! Jag ville inte därifrån. Varmt och mysigt. Hunden ryade runt och gjorde glädjerusningar lite nu och då precis som jag. Men sen blev det brådis hem till jobbpasset. Jag har aldrig varit så oförberedd inför ett jobbpass. Jag gick mest på rutin bara. Haha.
Söndagen ööhh...påskdagen...heter den...så blev det chill i kvardat och kubik toppat med träning. Idag har jag ännu träningsvärk i armvecken. Kan inte riktigt räta ut armarna tamejfan.
Jag har tyvärr glömt min kamera hos lillebror så det blir ingen bild.

Mer blogg får ni inte nu.

Intejante

Jag är morgonpigg och killen är morgontrött så jag spenderar morgonkvisten med att kolla så många bloggar jag bara kan. Många handlar som vanligt om kläder och annan utstyrsel. Sånt bryr jag mig inte om. Två bloggar jag snubblade över handlade om ickejante idag och de hade listat lite saker som de var bra på och jag ville göra sammalunda.
Jag är bra på att hitta fina saker nästan varje dag.
Jag är bra på att hitta pepp och träna.
Jag är bra på attge nästan alla människor en chans.
Jag är bra på mitt jobb.
Jag är bra på att odla små frön så att de blir till blommor även om det bara är andra gången jag försöker.
Jag är bra på att sluta med dumheter jag inte vill fortsätta med såsom snusning och bita på naglarna.
Jag är bra på att borsta tänderna två gånger om dagen.
Jag är bra på att baka bröd.
Jag är bra på att ta vara på lediga dagar och bara njuta.
Jag är bra på att lägga pussel.

Det enda jag vill bli bättre på är att sluta vara fegis när det kommer till bilkörning och att säga det jag tänker när det ändå är så snälla tankar jag har. Jag gillar ju folk.

Jag är också bra på att pynta vår balkong fin. Den ser ut lite så här

RSS 2.0