Iko iko!

Japp! Partylåt av rang. Jag petar mest runt idag och jular. Försöker fota men jag har bara gått utbildning i tre år och kan inte sånt där..men jag väljer att skylla på kameran istället. Dumjävlafanskamera. Jag måste ha en ny. Konsumtion is the shit. Sans-, och vettlös konsumtion. Spelar ingen roll att jag redan har för jag vill ha igen. SKA ha. Fast idag var det skönt att tjoffa runt på stan och inte köpa ett skit..förutom hyacinter. En gång promenerade jag till ett köpcentra ( om det för kallas så även i den här byn) men när jag nästan var framme började det spelas filmmusik från into the wild i mina öron. Jag förstod hinten. Det var bara att gå därifrån. Dessutom skämdes jag.Blir lite äcklad av mig själv. Köpa skit hela jävla tiden. Sluta med det. Mitt nyårslöfte brukar alltid vara att fortsätta snusa i ominskad takt men nu råkade jag sluta med det för två år sedan bara för att jag var dödligt jävla less på mig själv och många runt omkring mig och då fick nikotinet ta slaget. Jag slutade helt enkelt. Inga problem men då är jag lite bättre än alla andra också. Det som hjälpte mig genom abstinens var.....att lägga pussel för jag är inte funtad som alla andra barn. I alla fall...måste komma på ett nytt nyårslöfte för det hör till och nu ska det bli att nöta sönder det jag har till småjävla atomer och ge FAN i att köpa något. Istället ska de pengarna läggas på resa till Neapel. Dit vill jag. Till den där aaaaaaasmäktiga kyrkogården med alla statyer. Ni vet? Jag har bara surrat om det i tremiljoner år. Snart färdig.

Sådärjah! Gött att komma fram till beslut. Det är det man har blogg till. Ja..åsså finns det är AAASSFRÄÄSSCCHHH väska nånstans som man man bara måste köpa men bara om man har nya käder på sig som är moderna och gjorda i plysch..eller...velour same shit, different names. Mode i mitt aschle.
Nu ska ni få lite som jag fotat. Köp INGET!
Åsså just det......SLÅSS!!!! Viktigt med våld för det har Deg sagt....skrivit...det åsså nått om Anvil. Emman berättar något säkert för alla.

fjöh

Mitt jobb hade julbord för några dagar sedan. Jag beslutade att fara på pojkvännens julbord istället för där var respektive medbjudna. Vi har inte frossat julbord ihop förut så vi tyckte det var hög tid. Arbetskamrater som befann sig på min arbetsgivares julbord fick julklappar allihopa och en av dem erbjöd sig ta med till oss som av en eller annan anledning inte var med...men det fick hon inte. Vi som inte var på julbordet fick fan ingen julklapp heller.
Småsint så innåthelvette. I somras hade de även en sommarfest (typ 10 års jubileum säkert) och då for ingen i vår arbetsgrupp dit på grund av sjukdom och då fick vi inte heller den gåva som alla andra fick. Jag vet att det är ordentligt jävla dålig stil men jag ids inte bry mig. Jag kände irritationstarmen rycka till lite bara för att genast lugna ner sig och rycka på axlarna (för tarmar lär ju ha sådana). Jag ids inte ta fajt för detta. De beter sig illa och det får stå för dom. En julklapp till arbetstagarna brukar symbolisera "tack för i år och bra jobbat" typ. Nu råkar jag veta ändå att jag gör ett utomordentligt jobb så de kan gott behålla sin ruttna julklapp.

Min plan idag på min lediga dag var först att ha sovmorgon till klockan hundra och sen pilla i naveln för att avsluta med tv-spel i sinne. Men sovmorgon struntade jag i för jag är en morgonpigg jävel. Oftast vaknar jag och är eggad...särskilt när jag är ledig. Lite mer besvär att få den känslan att infinna sig då jag ska till jobbet av någon outgrundlig anledning. Men nu...holy shit...jag kan göra vad fan jag vill hela dagen. Därför måste jag upp och dricka kaffe. Sen blir det träning som vanligt å efter det....who knows. Jag borde fota utomhus som fan för det är helt magiskt ute med vita träd. Alltså....ALLT är vitt. Det har kommit tjockt med frost på allt som inte väljer att gå inomhus förr eller senare. Borde dokumenteras helt klart.  Jag borde även peta ihop julgranen. Jäppz..vi ska ha sådan i år. Det är för att vi bor i en stor lägenhet och den ryms..eller....som pojkvännen sa: "det spelar ingen roll var vi ställer den för det hör till traditionen att en julgran alltid ska vara lite ivägen". Så sant. Vilken poet. Min familj har inte kört med julgran så ofta. Vi kunde dock plocka in en stor tallkvist och stoppa i en sån där stor brun flaska och pynta den. Nåkert....hur stavas det?...asketiskt..bättre.
..vänta.....påtår......
såja..vilken gudadryck.

JA! Jag vet vad mer jag ska göra idag. Gå till bibblan. Min favoritsysselsättning. Botanisera runt utan mål. YAY!
Sen tv-spel. Jag lovar. Måst spela. Fable och ilomilo och monkeys island. Hedersord.
hmm...jag förskte lägga upp bild med vy från stugan i vinterskrud men...det gick sisådär.

Hurtbulle

Schwajning jävla viktigt att jag går ner i vikt och håller mig i form när man har denna här PCO-S´n så vad kan passa bättre än en utmaning i stegräknartävling av sötis Frida och Nina. Det kan bara bli awesome. Köpte en stegräknare idag som jag inte riktigt litar på men knatade iväg ändå. Det finns även en sida med omvandlingstabeller man kan använda om man istället tränar core eller cyklar eller aerobicsar eller dammsuger eller putsar fönster eller har sex. Mycket bra. Så nu är jag igång med det. Även om det inte märks mycket i sifforr runt om kroppen så känner jag det jävligt mycket ändå hur jag börjar komma i form.
Hmm..har jag någon passade bild till detta? Njä..fukk itt.

RSS 2.0