Intensiv höst

Oktober måndag är hejjig. November kommer också att vara det. Det vore lite bra om jag hade framförhållning. Det är inte jag begåvad med. I vanliga fall är jag extrem tidspessimist och anländer till diverse busshållplatser 15 minuter innan avgång och då tycker jag ändå att jag är lite vääääl sent ute. Nu bara chillar jag. Det beror mest på att alla saker som ska inträffa mest bara är roliga evenemang. Till exempel spelmässa i Kista. Vilken hejdundrande bra idé att fara på den. Aj lavv it!
Jag och gammal vän har besutat oss för att damma av leksakslådorna från förr och köpa en dunk vin och gå igenom och minnas. Vi snöande in lite på ämnet barbie när vi hälsade på häromveckan. Hon och jag hade en rätt avancerat leksystem. Det var INTE rosa barbie ska gifta sig med Ken. Oh heeeeeeeell no!!! Det var dramatik på hög nivå. Nutidens såpoperor kan fan slänga sig i väggen. Vi hade cirka tio dockor var som alla skulle väljas (förutom de givna favoriterna). Alla hade redan en personlighet och ett namn. Bitchen,mamman, snälla tjejen, tuffa tjejen, blåsta tjejen, unga tjejen och så givetvis tjejen som alltid fick killen. Sedan skulle alla bytas käder på och fixas en frisyr och SEN började leken.  
Bästa tiden var då det ute i familjens stuga fanns ett gammalt båthus. Där inne på en stor rackarns filt kunde dramat utspela sig. Sen kunde man hitta dockor lite här och där. Någon som blivit dränkt låg under en sten i vattnet med dramatiskt utsträckta armar. Någon var fast i grottan som var några stenar nere vid vattnet. Var det disco skulle det dansas och då kunde man knåpa ihop dockorna och luta dom mot varandra så de stog upp. Ja jämorns! Utanför smög storebror och hans kompis och undra vad i fan vi höll på med för sektmöte inne i båthuset. Jag var paniskt rädd för eld och avskydde tändstickor så vännen hade terapi med mig och tvingade mig att tända ljus inne i båthuset. Men det var bara hon och jag med våra dockor.

I oktober fyller även ALLA år. 90% av jordens befolkning men viktigast av allt; JAG!!!!!! Hejja jag och hurra hurra. Jag blir 32 år ung. Skulle jag få kunna byta och bli 20 år igen skulle jag vägra i sten. Fy för i helvete. Jag vill vara den här åldern. Med ålder kommer visdom och erfarenhet som inte alltid är samma sak. Allt som hänt och allt jag gjort leder fram till den jag är idag och det är fan inte illa pinkat för jag är helt ok. Fråga min mamma.

Nu sitter ju jag och svamlar detta på jobbet så därför finns det inga bilder men jag lovar att fota mina otroligt intressanta leksaker...eller öhh...det där kanske lät lite underligt..men alltså....*harkel* mina dockor ..mina barbiedockor som....äh fuck it!

RSS 2.0