Dags igen

Jag befinner mig hemma ett tag och känner helt plötsligt för att fräscha upp bloggen lite.

Det har uppstått ett litet problem i min tillvaro nu. Det finns en tjej med samma namn som jag i samma stad som jag och av någon anledning vill en jävla massa män komma i kontakt med henne med diverse idiot-sms på alla möjliga tidpunkter på dygnet. Nu är det så att jag är INTE hon. Ni måste göra er hemläxa bättre. Till och med Slitzidioterna ringde ju mig och ville ha med mig på bild i deras tidning (jag har för mig jag skrivit om det förut).
Men det här är alltså MIN blogg sådetså. Det är inte mig ni vill komma i kontakt med.

Förutom detta lilla utspel så firar jag min semester för fulla muggar för tillfället. Första veckan spenderades i stugan med mamma och vovven. Det målades, planterades, planerades, solades, badades, städades och en hel jävla massa mer. Ingen dirket vilovecka. Denna vecka är mer åt det hållet. Jag är hemma igen och har inte mycket för mig om dagarna. Två cykleturer, en svettig långpromenad och lite tv-spel var allt jag pysslade med. Idag har jag varit en aning social och haft hit John. Dels för att visa nya lyan och för att skriva ny karaktär till nytt RPG. Det känns som att complete masks of nyarlathotep ligger lite på is. Efter min karaktär dog så tog jag mig aldrig riktigt tillbaka. Men efter ett långt uppehåll nu är jag gryyyymt taggad på att spela igen. Synd bara att många ur ursprungsgruppen ska flytta. Inte nästgårds heller direkt. Nya Zeeland liksom....å sånt. Går inga ultrabussar dit. Vi får rekrytera nytt blod kanske? Som vanligt blir jag grymt eggad av att surra med En Annan Spelgrupp. Asmånga bra tips.
Dessutom ska vi hänga med polers på fredag. Jag tänkte spöa dem lite i spel. Få dem att gråta blod och sånt. Mouaahaha!!
Vi borde dessutom ha inflyttningsfest snart. Det kommer att bli i höst när alla har kommit hem från semester...japp.
Egentligen var det inte mer än så jag ville idag.
Hej då!

Kommentarer
Postat av: fredrik

haha Är inte den Emma ihop med Putte-bone? Patrik hette han va?Blogg on. 8)

2010-07-22 @ 13:10:24
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/
Postat av: jöjj

efterlängtat inlägg.bra, i vanlig ordning.:)

2010-07-23 @ 02:03:59
Postat av: Emman

Deg: Inte en blek aning.Men stortroll Adde vet vem hon är för de trixade ihop ett barn ihop för 12 år sedan lite drygt. =)JÅjj: Jag kanske borde bättra mig men det kan hända att jag låter bli också. =)

2010-07-23 @ 09:44:12
Postat av: fredrik

Men han som har tatuerat knogarna... aja Skit samma. Hon har väl unge med honom oxå. Jag ska bildgoogla på henne. hehe Kanske man får upp dig då. hahaInte för att du verkar kunna det där med att lägga upp bilder. visslarKill em all, as we say!

2010-07-23 @ 12:49:44
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/
Postat av: fredrik

Jag fick upp dig!Och hittade hennes blogg. Det är fan inte helt hundra. Med blonderat hår alltså. Det är mycket snyggare med mörkt hår!8)

2010-07-23 @ 13:18:11
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/
Postat av: Leffe

Hej Emma!Hoppas du minns mig, kompis med ditt ex Roine och min lillasyster brukade umgås mycket med din kusin Sofie när de var mindre.Det roliga med den här "dubbelgångaren" till dig är att för två år sedan så hade jag en Helloweenfest hemma hos mig. Vi skickade ut inbjudningar via posten till alla vi ville skulle komma och bjöd då dig. Helt plötsligt dyker det upp en främmande blondin på festen och presenterar sig som Emma Öhgren och undrade vem som kände henne. Vi hade med andra ord skickat inbjudan till fel Emma. Vi skrattade gott och jag försökte släta över det hela med att vi varje år bjuder någon främmande människa. Ville ju inte hon skulle känna sig dum som inte var någon vi kände.Hoppas allt är bra med dig!

2010-08-23 @ 19:45:19
URL: http://valkommen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0