Intensiv höst

Oktober måndag är hejjig. November kommer också att vara det. Det vore lite bra om jag hade framförhållning. Det är inte jag begåvad med. I vanliga fall är jag extrem tidspessimist och anländer till diverse busshållplatser 15 minuter innan avgång och då tycker jag ändå att jag är lite vääääl sent ute. Nu bara chillar jag. Det beror mest på att alla saker som ska inträffa mest bara är roliga evenemang. Till exempel spelmässa i Kista. Vilken hejdundrande bra idé att fara på den. Aj lavv it!
Jag och gammal vän har besutat oss för att damma av leksakslådorna från förr och köpa en dunk vin och gå igenom och minnas. Vi snöande in lite på ämnet barbie när vi hälsade på häromveckan. Hon och jag hade en rätt avancerat leksystem. Det var INTE rosa barbie ska gifta sig med Ken. Oh heeeeeeeell no!!! Det var dramatik på hög nivå. Nutidens såpoperor kan fan slänga sig i väggen. Vi hade cirka tio dockor var som alla skulle väljas (förutom de givna favoriterna). Alla hade redan en personlighet och ett namn. Bitchen,mamman, snälla tjejen, tuffa tjejen, blåsta tjejen, unga tjejen och så givetvis tjejen som alltid fick killen. Sedan skulle alla bytas käder på och fixas en frisyr och SEN började leken.  
Bästa tiden var då det ute i familjens stuga fanns ett gammalt båthus. Där inne på en stor rackarns filt kunde dramat utspela sig. Sen kunde man hitta dockor lite här och där. Någon som blivit dränkt låg under en sten i vattnet med dramatiskt utsträckta armar. Någon var fast i grottan som var några stenar nere vid vattnet. Var det disco skulle det dansas och då kunde man knåpa ihop dockorna och luta dom mot varandra så de stog upp. Ja jämorns! Utanför smög storebror och hans kompis och undra vad i fan vi höll på med för sektmöte inne i båthuset. Jag var paniskt rädd för eld och avskydde tändstickor så vännen hade terapi med mig och tvingade mig att tända ljus inne i båthuset. Men det var bara hon och jag med våra dockor.

I oktober fyller även ALLA år. 90% av jordens befolkning men viktigast av allt; JAG!!!!!! Hejja jag och hurra hurra. Jag blir 32 år ung. Skulle jag få kunna byta och bli 20 år igen skulle jag vägra i sten. Fy för i helvete. Jag vill vara den här åldern. Med ålder kommer visdom och erfarenhet som inte alltid är samma sak. Allt som hänt och allt jag gjort leder fram till den jag är idag och det är fan inte illa pinkat för jag är helt ok. Fråga min mamma.

Nu sitter ju jag och svamlar detta på jobbet så därför finns det inga bilder men jag lovar att fota mina otroligt intressanta leksaker...eller öhh...det där kanske lät lite underligt..men alltså....*harkel* mina dockor ..mina barbiedockor som....äh fuck it!

Kommentarer
Postat av: Agneta

Mohehehe ska vi ta rött eller vitt? Och kommer du ihåg? Jag bygger upp lite innan... rummet var lite dunkelt för det var ju faktiskt kväll. Det spelades musik... en tjej var kär men killen icket.. han sa att låten speglade hans känslor och gick.. introt tog slut och texten "Im not i löööööv" sjöngs. Det var fan äkta docktårar det när det plastiga hjärtat sprack. Och bäst när Ken föll i golvet och snabbt klev upp.. hmm ja han kanske inte klev upp själv :P men minns du orden "Jag känner ingen smärta!"?

2011-10-10 @ 20:39:10
Postat av: Emman

Jag kommer ihåg rubb och stubb av det där. En av de fula tjejerna hade (mot bättre vetande) försökt ställa in sig hos snygga killen och då vet vi ju alla hur det går. När Tommy där trillade tror jag ändå att det gjorde liiiite ont men det kunde man aldrig någonsin erkänna. sen tar vi rött tycker jag..eller rosé och jordgubbar i. =)

2011-10-10 @ 21:32:33
Postat av: Agneta

Ja fan Tommy hette han, minns allt att det.. var Amy?.. hon med svintohåret som chansade den där gången iaf men hon var ingen snäll tjej den gången. Rik och elak med barnhemsbarnen som de andra vuxna var.. haha gooosh vad man minns när man tänker på det. Gaaaalet!

2011-10-10 @ 21:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0